Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vostrmar a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 346)
  • Autor
    honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..dnes mne to ven moc netáhlo, sněžení, přeháňky, sněžení…ale vítr max 2m/s…a když v podvečer bylo lehce ažura jel jsem to zkusit…no dobré to bylo…166cm/25kg a jedna menší stočtyřicítka…:)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Za tři týdny 17.5. vyráží naše partička v čele se Zerpíkem a Šroubkem směr Hitra k CK EDEN….

Zerpík bere nástrahy Ice Fish a samozřejmě nebudou chybět i Zoomy a další vychytávky….polaci těšte se!

Myslím,že Zerpík,Šroubek Radek a spol. jsou zárukou,že bude o legraci postaráno,pokud by někdo chtěl jet s námi,tak je ještě pár volných míst….

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..dneska si zachytalo celé osazenstvo, vláčkaři si krásně zadoršovali pěkné kalfasové velikosti a i polak se už objevil v úlovcích…včera i halík 105/11kg…já jsem zůstal věrný hloubce..sice jsem je dneska musel hodně přemlouvat, tři řádné záběry za čtyři hodiny, dvě utržený montáže ale byli z toho 16kg a 10kg.. jo, mníkařina, to je dřina..:)

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Honzo sleduji to,nádherné ryby už se těším, máme to za 30.Mníci jěště nejsou vytřený že?

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Za tři týdny 17.5. vyráží naše partička v čele se Zerpíkem a Šroubkem směr Hitra k CK EDEN…. Zerpík bere nástrahy Ice Fish a samozřejmě nebudou chybět i Zoomy a další vychytávky….polaci těšte se! Myslím,že Zerpík,Šroubek Radek a spol. jsou zárukou,že bude o legraci postaráno,pokud by někdo chtěl jet s námi,tak je ještě pár volných míst….

To zase budou ryby 45 cm+++ 🙂 🙂 🙂 Šroubek větší nikdy nechytil a Mára ten taky ne 🙂

tak Zerpíku je to na tobě 🙂

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Honzo to je ta moje velikost…..ale cítím,že přijdou i větší…

Oli
    Účastník
    (16 odpovědí)

..dneska si zachytalo celé osazenstvo, vláčkaři si krásně zadoršovali pěkné kalfasové velikosti a i polak se už objevil v úlovcích…včera i halík 105/11kg…já jsem zůstal věrný hloubce..sice jsem je dneska musel hodně přemlouvat, tři řádné záběry za čtyři hodiny, dvě utržený montáže ale byli z toho 16kg a 10kg.. jo, mníkařina, to je dřina..:)

No však už se také těšíme. Hlavně aby nám popřálo počasí a o legraci nouze jistě nebude. Nabito máme a soutěž může vypuknout. Tedy za 14 dnů a kousek ahóój…

Oli
    Účastník
    (16 odpovědí)

Blbě jsem to zmáčknul, patřilo samozřejmě k Márovi 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Máro nic si z toho nedělej chytám podobné jako ty 🙂

Ale věřím, že nám to jednou přijde

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..polaci, keleři cca 60-80cm, tresky,mníci..všehochuť se začíná pěkně rozjíždět…

Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

..polaci, keleři cca 60-80cm, tresky,mníci..všehochuť se začíná pěkně rozjíždět…

Krásný kousky Honzo, za měsíc nás tam máš jako na koni 🙂 Ještě drobná technická, protože si to už nepamatuju správně – v lodích 100hp jsou 2 nebo 3 kanystry 20l na benzín?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ahoj, těším se…na lodi jsou dva standartně 25litrů, tj.50 litrů…a že si to ty, tak přidám sem ještě jednoho polaka ze včerejšího guidingu…90/8kg na černýho Mystika, na cca 15 metrech……

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…Lucka včera zabojovala a vylepšila si svůj osobáček…153cm/25kg..škoda že tu nemají holky kolonku “Nej nej úlovky českých holek”…:) 🙂 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…a já jsem se včera krásně kochal krásnou plachetnicí co jela kolem, škoda že jela na motory a ne na plachty, to by byla jiná paráda….Ale i tak to byla velká pamparáda..:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

http://www.radich.no/en/

odkaz na stránky plachetnice Christian Radich

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 346)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...