Hasvik, NO
temperature icon 12°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

To Dufek: Honzo, to už je parádní ryba, gratuluji. Jaké období na velké mníky je nejlepší - jaro, léto, podzim? Táhne mník podobně jako treska obecná, že třeba duben, květen je nejlepší na velké exempláře?

..dnes na 120 metrech krásný záběr na celou makrelu..kopal krásně až nahoru a nedal mi nic zadara…už od záseku (jak do dna) jsem věděl že bude pěknej…sice jen 155cm ale krásných 27kg..tak pěkně stavenýho mníka jsem už dlouho nechytnul…

Za mě taky gratulace. Asi takovej rozchytávací mník jak sem tady někde četl vloni. Věřím a přeju, že příjde ještě větší. Máš to celou sezonu.

..takové pěkné slunečné odpoledne...22kg..:)

.... gratulace úspěšnému lovci..!!!

To už je slušný kousek!

Gratulace. Krásný kousek, také už bych si nějakého mníka rád chytil. Odkud je, Honzo? Hallarevet, nebo hloubky dole pod štikozubcema?

HONZO, HEZKÝ RYBY

Nevím, jestli mám úplně přesné informace, ale byly uloveni 2ks mníka mořského 40kg a 32kg. Třeba Honza bude mít doplňující info.

pekny klady

Honza to ,,drtí,, nádherný mník.

No tak to jsou hovada...to je neskutečný..!

..takové pěkné slunečné odpoledne…22kg..:)

pekny klady

Myslím, že v obou případech se jedná o pěkný ryby. Smekám, před lovcama. ;) U Honze mě to těší víc, protože je to našinec.

A to odpovídat citací taky nemá chybu, jak sem tady přečetl v tom článku o nové verzi aplikace jak tady někdo psal.

Těším se na další informace ze středního Norska.

A to odpovídat citací taky nemá chybu, jak sem tady přečetl v tom článku o nové verzi aplikace jak tady někdo psal. Těším se na další informace ze středního Norska.

Odpovídat citací, je úplně to nejlepší co může být. ;)

Tak to máme za měsíc a kousek na Hitru, doufejme, že letos bude lepší počasí ale i tak se už těším :-) Včera tam měli krásně.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!