Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Pokračování oblíbené diskuze Hitra,Froya,Dolmoy a střední Norsko 2016…

Odpovědět

Za 2 dny vyrážíme na Hitru s Edenem. Sbaleno a vše nachystáno už mám dávno. Nyní už jen dokoupit některé potraviny a přesunout se z chalupy do Prahy na sraz. Vyjíždíme v pondělí 22.8. 2016 večer a vracíme se v noci z 3. na 4. 9.2016. Už jsem moc natěšený a plný snů a představ a tak nám držte palce, ať je klidné cestování, pohodové počasí a ryby při chuti. :D

Tak Jeníku přeji hodně štěstí a trofejní ryby. My vyrážíme za 29!!!

Tož Honzíku - hlavně ať je dobrý počasí a můžete denně na moře. Myslím, že polaci ani moc při chuti být nemusí a stejně jim vezmete míru ;-)  Kamarádi z chalupy odjíždějí v pondělí na Smolu, tak se těším na reporty z této oblasti od obou skupin. Šťastnou cestu !

Jirko i Petře díky za přání. Jedeme si to hlavně užít a zachytat si. To počasí je nejdůležitější, ostatní už je na nás a i trochu na štěstíčku. :D

Kuliku, vyzývám Tě na souboj Hitra versus Averoy o nejdelší rybu. Cílová odměna 0,5 l domácí slivovice min 50 %

z uznané palírny. Rozhodčí - vlastní svědomí. Splatnost - Prušánky 2017.

P.s.: odjíždím také zítra 22.8.

Vzhledem k tomu, že jsi to samé nejdříve uvedl na vlákně AVEROY, kde jsem Ti i odpověděl, tak to nebudu přepisovat i zde.

Právě jsem si dopsal co musím ještě nakoupit, abychom nestrádali.

Nyní se podívám na počasí na Hitře - Dolmsundet, Dolmoy a Nordklakken Hitra, abych mohl odhadnout zda se dostaneme do Froyafjordu a na "37" a jak to zatím celkově předpovídají do 30.8.2016.

včera nás potěšili slovenští hosté mníkem 156cm/20,5kg...povedl se i pěkný keler 110cm 10kg...makrely jsou letos pěkné, velké, štikozubci stále berou, ale musejí se nad Inttianem hledat a stáhli se na hloubky kolem 80-90 metrů, záběry narušují hejna štítníků, kterých se za den klidně povede několik desítek...jsou jak malé piraně..:(

110cm keler

pár fotek z právě probíhajícího HitraCup 2016 který to pořádá náš německý partner Angelreisen Hamburg....halíci 21, 15kg...pochytalo se docela dost štikounů, polaků, mníci...podzimní všehochuť....pravidla: každému rybářovi se započítává největší úlovek od každého druhu, tj čím víc druhů=víc bodů....pak i nejdelší a nejtěžší ryba soutěže...zaštiťováno od velkého sponzora Fishermanś Partner (obchody s rybařinou v Německu)....a když všichni ráno odjedou lovit, vyjedu si na mníky a lákám ty největší co tu plavou, zatím jen 13kg a včera 16kg /140cm....

Že by přeci jen nějaký štikoun zbyl i na nás???

Odjezd za 5!!!

Za toho mnika mas od nas body :)

..další den jak malovanej s trofejními úlovky...byl překonán letošní rekord kempu brosma-lumb 9kg/95cm...super mník 160cm/23 kg a mně se při mníkaření pověsila treska obecná 127cm/19,5kg....to byl docela mazec, očekával jsem hodně velkého mníka a vyklubala se z toho pro mně zatím největší doršák co jsem kdy tu ulovil...

..ještě pár fotek té dnešní jalovice...vím, na Soroyi se takovýhle pouští ale tady je to snad ok, ne?

Hezká ryba, palec nahoru. :)

Pěkná jalovička :-) nechci vidět toho zítřejšího jatečního býka... Veliká gratulace.  Ps. Hodně ok :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!