Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vostrmar a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 346)
  • Autor
    Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

Honzo, pěkný. Mám dotaz. kolik žere 100 HP benzinu. Oproti 40 HP. Bajvoko. Jezdil jsi i na 30 HP. Je to jednonásobek ?

Když jsme u Honzy jezdili na 37″ na štikozubce, je to tam a zpátky cca. 35km + pojíždění na místě chytání. cca. 5 hodin na moři a spálili jsme přibližně 25litrů benzínu. Výhoda je v tom, že těch 17km na 37″ ujedeš cca. za 20 minut, takže když přijde špatný počasí, dokážeš se rychle vrátit zpět. Honza ti ukáže je trimovat motor aby to šlo líp do skluzu = šetříš benzín. Ty lodě jsou luxusní, jediný co doporučuju je vzít sebou molitan na sezení 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…návrat z mníkoviště, 115, 120 a ten ocas je z 130 cm….

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Stejně jsou nejlepší lodě u Honzy v Dolmoy … perfektní motory a nové lodě, žadné kocápky

Pěkná ukázka.. Bezpečnost v prvé řadě, tak ať to klidně ,,žere,, o něco víc.

To je beze sporu. Bezpečnost musí být.  Když jsme byli na Titranu, tak jak jsme potkávali lodě od Honzy, mělo to své + a -. Když bylo nejhůř, kopli do vrtule a byly pryč. Seděli v kabině v suchu. Ale když byli za většího větru, tak tu boudu měli jako plachtu. Driftovali ostošest.

raduz
    Účastník
    (39 odpovědí)

Zdravím Honzy ! Ty lodě u Tebe jsou bezkonkurenční ve všech směrech, o tom není pochyb. Vím o tom své po zkušenostech z jiných destinací.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..lov na maso nám znepříjemňují ostrouni…ale i tak mníci pořád koušou…sem tam tresky ale ty nám moc žíly nervou, na ty si počkáme ….čapli se i první polaci, dokonce ve 110 metrech na mníkovou montáž…počasí střídavé, prostě brzké jaro…

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jendo jak jsou velci polaci??

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

ahoj Norící,hodí se někomu tyto iformace o kvalitě dna?Ještě jsem to tady mezi námi neviděl 🙂

viki
    Účastník
    (181 odpovědí)

t

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..rozfoukalo se nám trochu, tak jsou rychlé drifty ale i tak…135cm je dobrej..:) dnes i ďasík a obecný standartní do metru..

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Střední Norsko je oblast mého zájmu, sem rád za každé čerstvé info z této oblasti. Jen tak dál a houšť. Na jakých hloubkách se teď na přelomu březen/duben chytá? Je víc záběrů do 100m, nebo se musí jezdit na hlubší díry?

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..dnes na 120 metrech krásný záběr na celou makrelu..kopal krásně až nahoru a nedal mi nic zadara…už od záseku (jak do dna) jsem věděl že bude pěknej…sice jen 155cm ale krásných 27kg..tak pěkně stavenýho mníka jsem už dlouho nechytnul…

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

..dnes na 120 metrech krásný záběr na celou makrelu..kopal krásně až nahoru a nedal mi nic zadara…už od záseku (jak do dna) jsem věděl že bude pěknej…sice jen 155cm ale krásných 27kg..tak pěkně stavenýho mníka jsem už dlouho nechytnul…

Nádherný kousek, gratulace…….nech tam prosím nějaký na květen

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Gratulace! Schválně sem hned koukal do rekordů, jestli si netrumfnul sám sebe, ale ne. Ještě cca 4kg schází. Cítím, že letos toho mníka přes 30kg dáš. Držím palce.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Krasny mnouk

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Super, Dolmoy 2017 to jistí 😎

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 346)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Hitra, Froya, Dolmoy a střední Norsko 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...