" target="_blank">SOROYA - květen 2014

0
Odpovědět

[citace]kulik napsal:

Tak pánové, já za 49 a Husky19 už se těším na setkání s Tebou v Třeboni. A ty filmy jsou vinikající, díky.[/citace]

I já se těším;-)

Na první stranu této diskuze jsem přidal link na nejnovější video z květnové návštěvy ostrova Soroya.;-)

Jirko, Tvá videa jsou supr a každé nové je vždy více profesionální. Těším se na to letošní z podzimní Dolmoy, neboť příští rok pojedu na Hitru také na přelomu srpna a září. Takže díky za krásné zážitky.

Díky Jendo,

je jasné, že video z Dolmoy zase bude. Snad nám bude přát počasí a natočíme spoustu záznamu, aby bylo z čeho stříhat.

Budu s sebou mít i nový fotoaparát Canon, tak se chystám i fotit. Snad mi zbyde i trocha času na rybařinu. :-D:-D:-D:-D

To musí, aby mi někdo poradil kam na štikozubce a pod.:-P

Ahoj,všeci nemáte někdo jedno místo letos v srpnu,jel bych s váma.

Na Dolmoy dnes za rovných 55!!! ;-);-)

Už dávám dohromady jídelníček. :-D:-D

A opět se nebude za co stydět.;-):-D

Nebyl jste někdo v poslední době na Dolmoy v chatě číslo 212? Je to ten starší rodinný domek za kempem Honzi Dufka. Domácí totiž loni sliboval přístřešek nad filetárnou, která je hned na mole.

Zajmalo by mne, jestli ho postavil, nebo ne. Díky.

Jirko, myslíš v nachytaných rybách se nebude za co stydět a nebo v obsahu a rozsahu jídelníčku??????????????:-D:-P:-D

V jídelníčku za to ručím, Honzo. V rybách doufám.

Snad vyjde počasí a dostaneme se na štikozubce, na polaky a hlavně na Hallarevet na mníky!! Budu mít v lodi opět skvělou posádku!!! :-D

Jo a nesmím zapomínat na makrely!!! Uzle, dělané na kyselo jsou z makrel lepší, než jakékoli jiné kupované ze sleďů!!!

Už úplně cítím tu skvělou chuť!! 8-)8-)8-)

Tak to Tě poprosím o recept. Příští rok jedu na Hitru od EDENu na přelomu srpna a září a to si doufám nachytám i makrely a rád zkusím Tvůj osvědčený recept.:-?

To není žádný problém. Pokud bys měl na konci září cestu na jih, tak tě vybavím i kontrolními vzorky. :-D:-D:-D

Díky za pozvání. Uvidím co mi vše život připraví a možná Tě vemu i za slovo. To bych se, ale včas ozval. ;-)

Tak jsem to zkonzultoval se ženou a je pro, abychom si udělali na víkend výlet do Třeboně a zastavili se u Tebe na kontrolní vzorky a pro recept. Tak mi prosím Tě napiš , který víkend by se Ti hodil. :-D:-D:-D

1 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.