Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

HITRA – Dolmoya podzim 2012

Pokud máte někdo chuť si zkrátit chvíle čekání na svůj odjezd do Norska, zveřejnil jsem celý film z naší loňské podzimní rybařiny na Dolmoya.

" target="_blank">Dolmoya - podzim 2012

" target="_blank">Dolmoya - podzim 2010

" target="_blank">Solvag - podzim 2009

" target="_blank">Roan - květen 2011

" target="_blank">Fister - podzim 2008

" target="_blank">Hitra - jaro 2010

" target="_blank">Soroya - květen 2013

" target="_blank">SOROYA - květen 2014

0
Odpovědět

husky19- Tak som si pozrel 2010 video a fakt lepšia kvalita.Výborné,

užil som si to,zase sa mi trochu skrátil čas,kedy pôjdeme my do Nórska.

A znova buchty,kačka,luxus.Doparoma-buchty dvakrát.

Kdybys měl někdy chuť JAKABO a neměl jsi s kým jet, rád tě přivítám do naší posádky. A buchty ti udělám na objednávku s libovolnou náplní. :-D:-D:-D:-D

husky19

a co kdyby jsi je udělal i mě a do Norska mi je dovezl? To ale asi neklapne co? :-D:-D:-D

Ďakujem za ponuku,buchty mám rád.Máme to za 79 na Viknu.Ale plánujem

do Nórska ešte raz niekedy medzi 9.7. až 15.8.2013.Naša partia už nejde,tak sledujem ponuky.Snad sa zadarí.

[citace]MifakM napsal:

husky19

a co kdyby jsi je udělal i mě a do Norska mi je dovezl? To ale asi neklapne co? [/citace]

Rád bych ti je dovezl, ale je to přeci jenom trochu daleko ;-);-)

Jedině že bych přijel a ty bys mi za buchty půjčil na 4-5 dní loď a prozradil top místa. :-D:-D:-D:-D

[citace]JAKABO napsal:

Ďakujem za ponuku,buchty mám rád.Máme to za 79 na Viknu.Ale plánujem

do Nórska ešte raz niekedy medzi 9.7. až 15.8.2013.Naša partia už nejde,tak sledujem ponuky.Snad sa zadarí.[/citace]

My to máme za 57 na Soroyu a za 175 opět na Dolmoyu. Jedeme do skvělého domku kousek od kempu Honzy Dufka. Je tam přímo Boží klid a srnky ti chodí přes terasu. Prostě RELAXACE s velkým R!! 8-)

To husky19: Tak na buchty bych přijel i já! Mám to za 62 na Hitru, ale zato na 21 dní. Do Třeboně jedu 15.4.2013 a těším se na setkání. Vezmu mapu a poklábosíme o místech.

to kulik:doufám,že se o nová místa podělíš i s námi?Taky Hitra 62...

Tu mara: S kamarádama od Sloního ucha vždycky!!!!!!!!

[citace]kulik napsal:

To husky19: Tak na buchty bych přijel i já! Mám to za 62 na Hitru, ale zato na 21 dní. Do Třeboně jedu 15.4.2013 a těším se na setkání. Vezmu mapu a poklábosíme o místech.[/citace]

Super, těším se. 8-)

Po 9.4. budeme říkat - alespoň doufám U kolena. Asi prasečího.

mara45: Máro, taky Hitra, ale už za 45. Kurňa nějak se to krátí a nic připraveno. Jako obvykle to budu cpát bez ladu a skladu do kufru dopoledne před odjezdem:-(

To mara45...to jsi asi jeden zmála, všichni mají zbaleno půl roku dopředu

To husky19: koukal jsem i na starší díl a také super:-)nějaké další vidio by nebylo?:-)

[citace]Piva napsal:

To mara45...to jsi asi jeden zmála, všichni mají zbaleno půl roku dopředu

To husky19: koukal jsem i na starší díl a také supernějaké další vidio by nebylo?[/citace]

Těch filmů mám asi 8 :-D:-D:-D z různých lokalit Norska. Ale nechci vás tím obtěžovat.:-?

1 2 3 4 5 6 7 8 10
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.