Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Dovolil jsem si založit další sezonu 2019 v okolí Hitry, Alesundu, Smoly, Froyi...
Žralok sleďový, uloven v okolí Hitry při lovu štikáčů na maso.
Odpovědět
To Hyse...první chytací den v neděli,ale dnes je už úterý..?Tak ať to bere a koukej dávat fotky s rybama....
Odpovědět
2 chytaci den – pondeli. Vitr 3-4 m/s krasne slunecno. Ryby jsme zaregistrovali na hranach 15- 20m nastrahy brali nekdy az natrikrat, ale pak pekny jizdy pochytano celkem 12 polaku bedynkovych velikosti. Tentokrat jsem nasadil G-Tail, Black taktez na 15g Jig Torpedo v cervene barve. Ted na podzim jsou ryby ve skvele kondici, je videt ze se pripravuji na zimu a ukladaji energii do jater, ktera jsou velmi pekna a velka.
Odpovědět
3 chytaci den - utery (vcera) . Vitr 1-2 m/s , slaby drift vyjeli jsme na 11 00 krome par polacku bedynkovych velikosti se nic zvlastniho nedelo , tak jseme si mysleli ze to bude temer plonkove. Kolem 15 00 hodiny se zacal zvedat vetrik na cca 4m/s a zacato to hybat s vodou - doslova. Jako by se otevrely dvere do spajzu. Polaci zacali brat jak o zavod Ale starsna divocina kolem 3-7m hloubky. I 60cm ryba se nedala udrzet a jeli nekompromisne ke dnu - coz nemeli daleko. Par se jich vyrizlo ci utrhlo pri intenzivnim brzdeni, ale vysledek byl velmi uspokojivy. Spocitali jsme 40 polaku o celkove hmotnosti pres 100 kg.
Odpovědět
Tak to je super pochytání....hlavně,že už nefouká a dá se chytat.Být tam o týden dřív,tak sedíte na chatě...?
Odpovědět
...no konečně nějaké ryby...a co ty moje zelené smradlavky...jsou či ni?
Odpovědět
Cus Hope, na ne jsme se zatim nezamerili, jezdime na otevrene a tam moc nejsou. Asi 2 jsme omylem chytli ale ty jsme slupli. Chlapi co jezdi tady do fjordu je chytaji celkem bez problemu a jsou pekny a tucny. Zitra a v sobotu se na vodu asi nedostaneme to ma foukat 10.
Odpovědět
4 chytaci den (streda) - Vitr 2-3m/s, slunecno, jasno. Jeli jsme kolem Seter Brygge na otevrene more. Pochytalo se 18 bedynkovych polaku, ale nic co by stalo za foceni.
Odpovědět
5 chytaci den - ctvrtek. Za 3 vetru jsme vyjeli na more a ryby brali celkem vlazne, ale preci jen jsme nachytali 18 polaku, 5tresek obecnych a jednoho mnicka asi 70 cm ze 20 metru. Timto jsme doplnili bedny a mame odchytano. Zitra a v sobotu ma foukat 10m/s tak se na vodu asi nedostaneme, no uvidime..
Odpovědět
Vcera foukala svezi 10m/s tak jsme se venovali jinym cinnostem nez rybareni, coz byla take pomerne zabavna zalezitost. Vyhled na druhy den (tedy dnesni sobota) sliboval alespon odpoledni vyjezd, tak se to dalo vydrzet..
Odpovědět
6 chytaci den - sobota, vyjizdeli jsme po zklineni vetru na 5m/s v 15 30, ele na otevrenem mori to jeste dosti houpalo, tak jsem se stahli blize k pobrezi a jali jsme se objizet melcinky a podvodni kopecky. Zahy se ukazalo ze to byla dobra volba. Polaci brali celkem razantne bud na uplnych melcinach kolem 5-7m, a nebo na hranach melcin z 8 do cca 15m. Takze paradni chytani. Celkem se podarilo 22 polaku a 1 obecna. Vzhledem k tomu ze jsme jiz limitne temer plni, tak jsme cast naseho ulovku darovali rybarum, kteri takovy uspech nemeli.. S uspechem jsem otestoval prut od Pavla Jigina, ktery jsme se synem vyhrali na junior cupu na Veiholmenu letos v srpnu. S ohledem na lov ve velmi melkych vodach jsme vazali karabiny naostro na snuru 15 kg a tak se daly ryby udrzet na uzde a dostat je i kdyz zajeli do chaluch.
Odpovědět
Péťo, krásná tečka za podzimní sezónou a konečně se umoudrilo počasí.
Odpovědět
Cus Pepo, zitra valime domu. Myslim ze se zadarilo a krome 2 dnu, jsme vyjizdeli na ryby za krasneho pocasi. Limity naplneny celkem v pohode za 4 dny a pak se chytalo pro zabavu ci jsme obdarovavali jine rybare, kteri vlacku a tudiz polaky neprovozovali..Jeste dnes jsme vyjeli na vodu, pochytali 2 polaky a 4 obecne na cestu, umyli a predali lod a muzeme se tesit na sezonu 2020:-)
Odpovědět
Jaké máte zkušenosti s cestovkou http://rybolovnorsko.sntour.cz/ ? Snažím se jim marně v pracovní době uprostřed týdne dovolat ale ani na jednom čísle mi to nikdo nezvedá. 2x mobil a jednou pevná? Kde to kurwa jsme?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...