Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Dovolil bych si pro vás založit novou sezonu 2018, pro rybáře co navštíví tyto destinace nebo okolí...My jsme už na značkách a připravujeme kemp a lodě pro první hosty..
Zdravím, manželka mě neposílá do prd+le, ale na ryby, abych se trošku vyklidnil, kdyby někdo měl volný flek, stačí napsat SZ, spíš červenec, srpen, září, chtěl bych si chytit nějakou makrelu a štikáče.
Vlákno o nabízených místech také sleduju, Honza.
Odpovědět
Ahoj, to jsou montáže na štikáče?
na mníky, na štikáče má honza třeba tady video https://www.youtube.com/watch?v=Vhbenewr5ok
Odpovědět
..včera se povedl krásný polak snů...10,4kg...!!!!!! Průhonice bodují...
Odpovědět
pár fotek od rybářů Rybina Hradec Králové...mají velký rybářský obchod v HK a stojí za to se k nim jet podívat, na příští rok máme spolu vymyšlených pár projektů s mořským rybolovem, tak se nechte překvapit na FF 2019
Odpovědět
Tak po roce opět na Dolmoy hlavně za polaky. První den se povedla hned devadesátrojka.
Odpovědět
Jejda pěkný rybičky tam lovíte. Taky se nám to už krátí - dnes za 24. Polak 10,4 paráda. Nástraha?
Odpovědět
Ahoj honzo, zasilam slibene foto z tvoji cepici “dufkofkou”, bohuzel dalsi jiz nepridam cepici mi dnes vzal vitr na more.Ryby uloveny nedaleko od Vas na ostrove Garten.PS:halik je meho syna Pytrase.Halik 160cm 60kg, treska obecna 105cm 13kg.Petruv zdar
Odpovědět
O tom halibutovi už se tady psalo, jsem trochu zmatený. Je toto stejná ryba? Každopádně gratuluji, taková ryba se ve středním Norsku nechytá každý den. Jak jste ho vylovovali, gafem nebo harpunou?
Odpovědět
Ano je to stejná ryba ! Jinak vyloveni probíhalo za pomoci gafu a me ruky 😆 , potvurka má celkem ostré zoubky 😂 .
Odpovědět
Tak ráno ráno k domovu. Počasí bylo nádherné a poláčci taky kousali. Dnes další devadesátpětka.
Odpovědět
Používám gumy keitech 7 a 10 cm hlavičky 4g až 15g perfektní chod, ale hodně měkké. Někdy na ní chytnu pět ryb a nědy jen jednu a je zničená. prut dragon 3g - 12g 2.75 naviják penn slammer 260 pletenka wihiplash 0.08. Na horší počasí a hloubky používám zoomy a i tvrdší prut.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...