Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

HEKTOR & Ayashifishing

Ahoj kluci. Někdy v létě mě Šroubek popíchl, abych založil samostatný téma Hektor. Na začátku jsem o to moc nestál, ale na druhou stranu se pořad něco děje, máme na příští rok spoustu plánů, jak rybářských, tak hudebních. S Hektorama byjsme rádi udělali rybářské CD s nejlepšíma rybíma songama :-D, dál máme v plánu dodělat novou desku a bude tam spousta drobných rybářských výprav, ne jen do Norska, ale i jiných zajímavých míst, na který tady nejsou diskuze. O zážitky, úlovky a hudbu bych se s Vámi v příštím roce na úrovni Hektor & Ayashifishing rád podělil. Aktuality budu tedy s dovolením vkládat do této diskuze :-D

Odpovědět

Ahoj všem. Minulý týden jsme se vrátili ze středního Norska. Lovili jsme naše nejoblíbenější POLÁKY :). Opět úřadovali žížaly ZOOM a Dufisovi Mystic DUO. Bez nich si hon na polacky nedovedu představit. Poláci se začínají dostávat do mělčin, není to ještě taková pohoda v tričku na mělčinkách jako v létě na 5-10 m, ale i tak to byla paráda. Květnový jsou pěkně zuřivý :D Teď jsme je lovili na hranách 14-30 m. Super chytačka i když nám počasí moc nepřálo. Největšího poláka chytil Mirky Mlýnek lehce pod 90cm. Drtivá většina jich byla mezi 60-70 cm. Tahle akce byla taková letecká poznávací víkendovka s chytáním středa-sobota, proto z ní žádný video nebude, jenom pár hobby fotek... :) Takže polack a ZOOM v akci....

Krásný ryby s tím sluníčkem.  Podařený výjezd.

Zdar Sime, jo urcite, až na to počasí to byla fajn vikendovka.. ted se naše zraky budou upinat na Bakkan :) dobre dojedte, cus

Ahoj fishermani :) zdravíme z víkendové akce, která právě teď frčí ve Švédsku a nese název ''Liska Kayak Open 2017'' Akci pořádá Jackson Kayak Fishing Open a Jackson Kayak fishing team Sweden. My jsme zde na pozvání našeho kamaráda Gunnara Ahlströma a naším cílem je vytvořit skvělej klip z akce :) Právě vyrážíme na vodu, ahoj...zdravi Tomas, Rejža a Véna

Hodne hustej frajer, kterej vcera pochytal 19 stik na mouchu. Kámoš Gunnara, Mr.Simon... Mám pocit, že je to němec, ale nejsem si jistej, ale umí :)

Taky můžete kouknout na naše nové video, které jsme s Rejžou vyrobili pro našeho švédského kamaráda Gunnara. Skvělá akce u Karlskrony - Liska Kajak Open 2017, které jsme se účastnili a ze které vzniklo toto krásné video. Akce se konala na počest českého zesnulého kajakáře Honzy Lisky a nesla se v parádní atmosféře. Účastnilo se jí 12 zemí, ulovilo se spoustu krásných baltských štik. Další ročník bude za rok, v říjnu 2018, kterého se s Rejžou budeme nejspíš účastnit taky..... čuuus T. :)

https://www.youtube.com/watch?v=5qLqAjEwVxY

Tome, parádní video. Rád vás sleduji, vím že tvorba takových videí není jednoduchá. Námět pro vás na příště bych měl. Zkuste ve videu něco říct, rád by se ni něco naučil od profíků. Neberte to špatně, ale je to čistě emoční video bez jedinné informace. Přitom stačilo jen říct, berou na takovou nymfu a tahám ji v takové hloubce. A je to úplně někde jinde. To je můj námět na další tvorbu. Alandy máme naplánované v květnu, nějaké info o druhu nástrah by se hodilo. Tvořte dál, ať se máme v zimě na co koukat! Díky za každé nové video.

Ahoj kluci. Příští týden bude premiéra officiálního klipu Hektoru - Návraty z Bakkan Wahl a okolí Lillehammeru s masakr atmoškou!!!! Rejža na něm maká a měl by ho stihnout. Nejdřív se klip pustí ve čtvrtek 14.12. na mega párty 3D a potom už frr na youtube, tak vam ho sem dám, at muzete taky kouknout.... čuus a hezky vanoce

Zdravím všechny, máme novej klip, kterej se natáčel letos v srpnu na Bakkanu. Tak si pojďte společně zavzpomínat na uplynulou sezónu a natěšit se na tu nastávající! Pecka se jmenuje "Návraty", protože do Norska se musíme všichni vracet. Kdo se nakazil, už se tohoto viru nikdy nezbaví... Čus.

https://www.youtube.com/watch?v=HZC6QNyO_yY&feature=youtu.be

Tome, parádička jako vždy. Mám vás rád!

Tome zase pecka,díky za krásnou nostalgii. Fanda Halibut.

:) Čau kluci, diky :)  jo na tuhle pecku jsem už dlouho chtel udelat peknej klip, protoze parti k tem nejlepsim co mame a Reža to udelal zase skvele, je tam spoustu detailu, je potreba si to pustit víckrát :) :) jinak Vám přeju za sebe i Rejžu pohodovej zbytek roku ''Fando Halibute'' uz se na tu pracu vykasli a relaxuj kamarade :)'' a krásný Vánoce..... Uvidíme se v březnu na akci v Prušánkách, kde pokud to dopadne a nalozim kluky muzikanty, tak i něco u vína zahrajeme, hezký vanoce a rybám čuuuusss :) T.

Jedna z vašich = mých oblíbených skladeb, jen tak dál.

Tomas-HEKTOR  Přeju Ti kámo pěkný vánoce a hlavně zdraví.Trošku mě mrzí,že si tentokrát na plesíčku Beáty nedáme panáčka rumíčku,budu zrovna někde v teple :),ale snad se to dá někdy napravit.

Dnes má Tomáš Poul narozeniny. Tome, kamaráde přeji ti hodně osobních i rybářských úspěchů.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!