Ahoj přátelé,
Chtěl bych vám představit lokalitu Hasvag, nejedná se o úplnou novinku, je to místo s dalekou historií, nic méně nově tento kemp provozuji a tak mě napadlo, že bych vám mohl pomocí této diskuze poskytnout nějaké informace, fotky, videa a pozvat vás k návštěvě této nádherné lokality.
HasvagCamp se nachází v oblasti Flatanger, jedná se o velmi zajímavé místo, především z toho důvodu, že je zde členité dno, spousty různých hloubek a skvělých míst pro rybolov. Na volném moři jste za necelých patnáct minut plavby lodí, velmi dobrá místa jsou taktéž přímo před ostrůvky nebo kolem nich, a pokud počasí nebude úplně dokonalé, můžete se vydat do jednoho ze dvou okolních fjordů, kde jsem napočítal dohromady přes deset lososích sádek, u kterých jak je známo se vlivem propadaného krmení zdržuje spousta ryb.
Nejatraktivnějším místem pro rybolov zde je šelf, který se nachází již na otevřeném moři, kde z hloubek okolo tří set metrů se objevíte najednou na podmořských horách okolo třiceti metrů hloubky. V těchto místech lze ulovit opravdu všechny druhy ryb nemalých velikostí. Pravidelně se tu chytají velicí keleři, obecňačky, mníci a halibuti. Občas se ovšem na těchto podmořských horách chytne i metrový polak, který se jinak zdržuje většinou okolo pobřeží a ostrůvků, to jen dokazuje to, že se jedná o opravdu velmi atraktivní místo, kde se zdržuje dostatek přirozené potravy, do které z větších hlubin najíždí přirozeně větší predátoři.
Kemp je velmi šikovně krytý před větrem ostrůvky a tak tu lze vyplout na moře v téměř jakýchkoliv povětrnostních podmínkách, a pokud by přece jen nešlo vyplout na moře, velmi dobře si tu lze zachytat také ze břehu nebo na okolních pstruhových jezerech.
Více informací najdete na webu Hasvagcamp.com, pokud vás bude něco zajímat, neváhejte se na mne obrátit, rád vám odpovím na všechny otázky a to buď přímo tady v diskuzi nebo pomocí emailu, či facebook messengeru.
email: info@hasvagcamp.com
tel.: +420 734 816 970
Námořní mapa z naší oblasti