[citace]Kovca napsal:
Preparator napsal:
Ahoj, docela by mě zajímalo jestli už tady někdy pro někoho jeli :))Můžu potvrdit,stalo se nám že jsme chytali pře noc a neřekli to Benovi na Bakkanu a najednou nad námi helikoptera a za chvilku záchranářská lod,přivezli teplý čaj a chtěli nás odvézt...nakonec jsme je ukecali že ndojedem sami a vše OK a nic nechtěli.Takže vždy nahlásit majiteli.[/citace]
Ahoj, tak to mě docela překvapilo, protože já chytám přes noc docela často a nikdy ještě nenapadlo nějakého majitele pro mne poslat vrtulník, ale je to 100x lepší než když se majitel nezajímá vůbec.
Já se jednou ptal majitelky jestli je počasí o.k., protože nebyl na chatě net a odpově´d byla o.k., o.k.! tak jsem vyjel a do 2 hodin bouřka jak prase a já i s lidma chrápal na nějakým ostově který měl 20x20m. Bylo to kousek od H. Dufka, který pak druhý den na to dával na net fotky, že takovou bouřku dlouho neviděl :)) a to jsem na té 5m veslici a 9,9K motorem dojížděl k tomu ostrůvku jen tak tak. :), ale naštěstí to dobře dopadlo a majitelce jsem řekl, že to bylo moje nejhorší norsko vůbec, hrozná filetárna(žádná), hrozné lodě, hrozný servis a poslední den nás ještě málem zabila :)))