Hasvik, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

GREFSNESVAGEN -2022

Vážení kolegové mořského rybolovu, uvolnilo se několik míst na rybolov s CA HITRA, která nabízíme se slevou. Volná místa naleznete v aktualitách na našich stránkách www.cahitra.cz , nebo nás kontaktujte na tel. čísle 777 587 491

Odpovědět

Ahoj kamarádi,znovu se hlásím z Hitry.Po bezproblémové cestě nás přivítal kemp s klasicky norským počasím.Po ubytování a oddechu, v dešti kamarádi vyšli na molo a první ryby byli na prutech...

Ahoj Pavlíku,

Tak si to tam užijte a dobře nachytejte.

Pavel Pláň

Ahoj kluci,píšu první větší report z včerejšího dne.Ustálilo se počasí a bylo to znát i na úlovkách.Můžu říct,že lockdawn prospěl rybám a takové množství si už dlouho nepamatuji.Znovu se chytají obecné kousek od kempu...Polaci jsou už ve tření a máme ryby už vytřené i ryby plné jiker... Včerejšek byl hodně sluneční a polaky jsme našli v cca 50m...jsou i na mělčinách ,ale je tam velikostní standard 50-70cm.Na ,,bizona,,se musí hlouběji kolem 40-50m.Reagovali na rypery 16cm a 50gr tmavých barev vedených Speed jigingem ....jak při lovu kelerů..je to dané samozřejmě i ostrým sluníčkem.

Nej ryba byl samec 91cm....7kg v suprové kondici.Dost dlouhu dobu jsem si myslel ,že mám halíka ...na Polaka nestandardně bojoval.Další zážitek bylo vynoření kulohlavce tak 10m od člunu..no čuměli jsme jak ,,puci,,..povedlo se i pár slušných obecňaček,nej 98cm...jinak limit jsme splnili za dva dni a teď jedeme po metrovce Polaka...dnes asi za mníkujeme, jsou ideálně podmínky a nováčkům to musím taky ukázat jak se loví...

Nazdar Pavle, užij si to i za mě a všem Vám přeji krásné úlovky a zážitky.

Už jsem po operaci a rehabilitaci a začínám chodit zase normálně a bez bolestí, prostě paráda.

Pozdravuj Poseidona a nezapomeň si s ním připít.

Honzíku,nejlepší zpráva dne😀nemohl jsem se ti dovolat...omlouvám se za nesprávnou fotku ze včera...rybaření je nejlepší za poslední léta...

Dobré ráno kamarádi...máme výpadky internetu a ne vždy se povede poslat příspěvek.Posledné dny nám přálo počasí a bylo to znát i na úlovcích. Na západní části Hitry se loví hezký keleři 80-90cm..Všude po mělčinách je spousta obecných a hezky se dá jigovat formou chyť a pusť..Počasí nepřeje mníkům protože je nulový drift a okousávají to hned žraloci.Překvapením je množství ulovených halibutů kolem metru. Polaci to je samostatná kapitola a zpracuji z toho článek.Každý den se uloví několik devadesátek a souboje jsou z říše rybářských snů...

Díky Pavle za fotografie je to pro mě pohlazení a hned mám o čem snít na příští rok, pokud mi to zdraví dovolí. Přeji všem hodně úspěchů.

Honzíku,těším se na společné polakování😀

Díky Pavle já taky. Doufám, že to bude již příští rok.

přeji všem krásné ráno

Tak doufám, že tam bude takhle krásně i příští víkend, začínám turnus. Ahoj. A co ryby ?

Ahoj chlapi, nějak to tady vyšumělo, co se děje ? Už nejezdíte nebo nechytáte ? Trochu to oživíme, co vy nato ?

Zdravim i já .Jedeme konec srpna tak bude fajn sem dat nejake poznatky od kolegu pred nama . Jsme natešení už ted,

Já vyrážim grefsnesvagen 27. 6. tak dám vědět. Hlavně aby to nebylo jak loni, 4 dny na suchu. Tak zatim ahoj

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.