Hasvik, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Fotovzpomínky na Norsko

Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.

Odpovědět

... daly se nachytat i velmi pěkné tresky tmavé - já je mám na prutu asi nejraději, zvláště v takové velikosti

... a tady je důkaz, že na velké halibuty se nemusí jezdit tak vysoko nasever výhradně až v pozdním létě

oddych od chytačky - výlet do Breivikbotnu, je tam pěkný přístav a velké sušárny tresek

... tak sem taky vpašuju mé oblíbené opřence. Začátkem června hnízdí na skále na spojnici Hasviku a Sorvaeru, tisíce ptáků - tady jsou rackové tříprstí

Cesta autem je únavná, ale vodouš rudonohý zvládne snadno cestu ze středomořských zimovišť až na daleký sever vlastníma silama

krása polárních oblastí - půl druhé ráno začátkem června

2 apnea: Děkuji, leopard je překrásný a ostatní Tvé obrázky také a jsou příjemným pohlazením v době čekání na nové zážitky a vysněné cíle.:-P

Krásný snímky, ten vlkouš je krasavec ;-)....Už abychom byli na v Norsku.

error

tak ten vlkouš je nádhernej kousek, fakt paráda:-D

.... a ještě trochu letních fotek - Oksfjord v srpnu, okolní hory téměř beze sněhu

taky záliv pod Hasvikhotelem připomíná spíše Riviéru

Hasfjord I. - opravdu krásná lokalita - kafe pijeme na terase přímo nad mořem a k lodím doplivnete

Naše velmi oblíbené místo před anténami u Hasviku, tzv. "pětatřicítka". Číslovka napovídá, jaká je tam hloubka a na vlkouše vpodstatě jistota. Kolem téměř vždy i tresky tmavé.

zatímco rackové tříprstí se motají hlavně kolem pobřeží a skalách si trusem kreslí svoje graffiti ...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.