Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
... daly se nachytat i velmi pěkné tresky tmavé - já je mám na prutu asi nejraději, zvláště v takové velikosti
Odpovědět
... a tady je důkaz, že na velké halibuty se nemusí jezdit tak vysoko nasever výhradně až v pozdním létě
Odpovědět
oddych od chytačky - výlet do Breivikbotnu, je tam pěkný přístav a velké sušárny tresek
Odpovědět
... tak sem taky vpašuju mé oblíbené opřence. Začátkem června hnízdí na skále na spojnici Hasviku a Sorvaeru, tisíce ptáků - tady jsou rackové tříprstí
Odpovědět
Cesta autem je únavná, ale vodouš rudonohý zvládne snadno cestu ze středomořských zimovišť až na daleký sever vlastníma silama
Odpovědět
krása polárních oblastí - půl druhé ráno začátkem června
Odpovědět
2 apnea: Děkuji, leopard je překrásný a ostatní Tvé obrázky také a jsou příjemným pohlazením v době čekání na nové zážitky a vysněné cíle.:-P
Odpovědět
Krásný snímky, ten vlkouš je krasavec ;-)....Už abychom byli na v Norsku.
Odpovědět
.... a ještě trochu letních fotek - Oksfjord v srpnu, okolní hory téměř beze sněhu
Odpovědět
Hasfjord I. - opravdu krásná lokalita - kafe pijeme na terase přímo nad mořem a k lodím doplivnete
Odpovědět
Naše velmi oblíbené místo před anténami u Hasviku, tzv. "pětatřicítka". Číslovka napovídá, jaká je tam hloubka a na vlkouše vpodstatě jistota. Kolem téměř vždy i tresky tmavé.
Odpovědět
zatímco rackové tříprstí se motají hlavně kolem pobřeží a skalách si trusem kreslí svoje graffiti ...
Odpovědět