Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Fotovzpomínky na Norsko

Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.

Odpovědět

Tato stomatologicka prehliadka stala za tu dlhu cestu na Soroyu

[citace]kaqpa napsal:

Příští rok by mohl Sim zase na podzim udělat nějaký výběr fotek na kalendář, co vy na to?[/citace]

Co my na to není zas tak důležité, záleží co na to Sim :-D

Jeden moc pěkný rybářský kalendář mám hned vedle počítače. Je od Zdeňka Edelmanna - Pepa Travel. Nejsem odborník na PíÁr, ale určitě není špatné pro žádného touroperátora, když se potencionální klient dívá týden co týden na lákavé fotografie a dole vidí odkaz na jeho stránky.

Navíc má Sim velice slušné portfolio vlastních obrázků z různých destinací, což je asi docela důležité nejen proto, že by těch nemnoho druhů, které se vyskytují v Norsku působilo časem, při 52 fotkách v roce nudně. Ale nějáké starosti s tím jsou, je taky potřeba alespoň formálně vyřešit vztah s cizím poskytovatelem fota - člověk nikdy neví, jestli ho v budoucnu nenakrkne a mohl by potom třeba dělat problémy :-)

Suma sumárum - já dělat tento byznys, tak mám svůj kalendář jako jednu z prvních aktivit.

:-)jeden den takto..

:-|druhý den takto...

:-Dale nám to nevadí...;-)

to Mano :

nebyl by tam ten ďas celej ???

Tlamu má tedy strašnou ...

[citace]romulur napsal:

[/citace]

není tohle Laukoya ?

Máš pravdu, je to Laukoya:-D

[citace]apnea napsal:

to Mano :

nebyl by tam ten ďas celej ???

Tlamu má tedy strašnou ...

[/citace][obrazek=]

Dík. Je to sice trochu mázlý, ale paráda. Škoda, že ďas je čistě otázka štěstí. Ale třeba v téhle loterii jednou vytáhnou i moje číslo ;-)

[citace]apnea napsal:

Dík. Je to sice trochu mázlý, ale paráda. Škoda, že ďas je čistě otázka štěstí. Ale třeba v téhle loterii jednou vytáhnou i moje číslo [/citace]

I takový nás potěšil....hlavně se vešel i na poličku...8-)

pěknej kousek ten Ďas..8-)

Protože už se pomalu někteří chystají dokonce až na Soroyu, přihodím na cestu (anebo jen tak) několik obrázků z našich minulých akcí.

Trajekt z Helsingoru do Helsinborgu odjíždí ...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!