Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
Tato stomatologicka prehliadka stala za tu dlhu cestu na Soroyu
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Příští rok by mohl Sim zase na podzim udělat nějaký výběr fotek na kalendář, co vy na to?[/citace]
Co my na to není zas tak důležité, záleží co na to Sim :-D
Jeden moc pěkný rybářský kalendář mám hned vedle počítače. Je od Zdeňka Edelmanna - Pepa Travel. Nejsem odborník na PíÁr, ale určitě není špatné pro žádného touroperátora, když se potencionální klient dívá týden co týden na lákavé fotografie a dole vidí odkaz na jeho stránky.
Navíc má Sim velice slušné portfolio vlastních obrázků z různých destinací, což je asi docela důležité nejen proto, že by těch nemnoho druhů, které se vyskytují v Norsku působilo časem, při 52 fotkách v roce nudně. Ale nějáké starosti s tím jsou, je taky potřeba alespoň formálně vyřešit vztah s cizím poskytovatelem fota - člověk nikdy neví, jestli ho v budoucnu nenakrkne a mohl by potom třeba dělat problémy :-)
Suma sumárum - já dělat tento byznys, tak mám svůj kalendář jako jednu z prvních aktivit.
Odpovědět
to Mano :
nebyl by tam ten ďas celej ???
Tlamu má tedy strašnou ...
Odpovědět
[citace]apnea napsal:
to Mano :
nebyl by tam ten ďas celej ???
Tlamu má tedy strašnou ...
[/citace][obrazek=]
Odpovědět
Dík. Je to sice trochu mázlý, ale paráda. Škoda, že ďas je čistě otázka štěstí. Ale třeba v téhle loterii jednou vytáhnou i moje číslo ;-)
Odpovědět
[citace]apnea napsal:
Dík. Je to sice trochu mázlý, ale paráda. Škoda, že ďas je čistě otázka štěstí. Ale třeba v téhle loterii jednou vytáhnou i moje číslo [/citace]
I takový nás potěšil....hlavně se vešel i na poličku...8-)
Odpovědět
Protože už se pomalu někteří chystají dokonce až na Soroyu, přihodím na cestu (anebo jen tak) několik obrázků z našich minulých akcí.
Trajekt z Helsingoru do Helsinborgu odjíždí ...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...