Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
Tož jsem se dokopal k založení tématu, ke kterému mě na podzim naváděli Kulik a spol. Trochu to sice trvalo, ale snad tu nějáké fotky nedlouho před sezónou ještě znásobí těšení se na sever.
mníkovec bělolemý měl 90 cm .... jediný den, kdy jsme i pilkrovali na hloubkách kolem sta metrů
Odpovědět
... a jedna tradiční rackoffka při vyhazování zbytků z filetování
Odpovědět
To apnea: Díky, je to krásné pohlazení a jak píše Harty, vybudí to ještě k většímu těšení a spřádání plánů a fantazií. Ta kočička co držíš je překrásná a přimlouvám se za to, aby tu byla v celé své kráse. Jinak jsem u Vás v Třeboni-Auroře od 13.4.2015 a přijede za mnou Husky 19 a spol.:-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To apnea: Díky, je to krásné pohlazení a jak píše Harty, vybudí to ještě k většímu těšení a spřádání plánů a fantazií. Ta kočička co držíš je překrásná a přimlouvám se za to, aby tu byla v celé své kráse. Jinak jsem u Vás v Třeboni-Auroře od 13.4.2015 a přijede za mnou Husky 19 a spol.[/citace]
Už jsem se díval do databáze. Od 13. do 26.4. I s paní :-)
Tak se tady určitě potkáme. Já odjíždím na Senju 30.4.
Leopard bude taky. Akorát, že úplně celého ho nikde nemám. Nedal se jedním člověkem udržet rozvinutý v jedné rovině :-(
Odpovědět
Tak pokračování z Titranu. Výjezd z přístavního fjordíku v počasí, které slibuje lepší ryby, než ve dnech, kdy tam bylo jako na Maledivách.
Odpovědět
Kdo udělá "vpravo hleď, vidí při výjezdu tuto bryggu. Dohadovali jsme se, jestli je to hospoda. Ví někdo z návštěvníků Froyi?
Odpovědět
Nad mořem se oblačnost často roztrhala, ale ryby celkem braly.
Odpovědět
Tabule květnových rekordů v titranské škole. Samí mníci, ale dost pěkní ...
Odpovědět
My máme vždycky vloženou soutěž o nejmenší rybu. Tuta (bylo tam s námi hodně plzeňáků :-) treska obecná byla nejen dostatečně malá, ale barvu měla jak korálová rybka
Odpovědět
Mníkovci (které já tedy na prutu moc nemusím) se chytali celkem pěkní. Když se nechají na převoz v kůži a vyudí, tak stojí i tihle žrouti s růžovým balónkem v tlamě docela zato. Mmchd zas taková tma zdaleka nebyla - prásknul jsem do fotky bleskem, takže pozadí výrazně ztmavlo.
Odpovědět