Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]
Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]
Vidím, že Kulík opět neodolal- viz plná igelitka pod nohama. Několikrát jsem s ním byl nakupovat. On se v rybářských potřebách projevuje jako ženská ve zlatnictví. Toto je dobré, toto se mí líbí, na tohle by měly brát, co říkáš tomuhle atd. atd........ Prostě pohodář. Ještě by to ještě chtělo nádrž s vodou a rybami, aby to hned vyzkoušel.
Odpovědět
2 Kim
Myslím, že v tomhle jsme všichni asi stejně "nemocní" jako Kulík;-)
Odpovědět
Ahoj klucí , děkuji vám všem za krásné odpolední posezení v nejdelším norském stánku na výstavě :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
V kazdem pripade verim, ze mate nejhezci vlajkoslavu!!!
hezky si to uzivejte!
Ja jdu balit kufry do Bremen ... 8-)
To nejsem ja na te fotce ... ;-):-D
Odpovědět
..děkuji všem za návštěvu na našem stánku, pokec a rybařině a moře srandy a "Punku"....:-D:-D:-D
Odpovědět
Stánek vypadá na fotkách moc dobře, vlajky, zboží a hlavně lidi s úsměvem, taky "boží" (Kulík). Myslím, že si to užíváte po všech stránkách. :-D
Pro mě je to trochu z ruky. Máme to cca za měsíc v Brně, ale hlavně u Michala, až se 3.3. vrátí do firmy.
Tak hleďte pořádně obsluhovat a taky něco vydělat :-D držím taky palce a přeji přitom zábavnou pohodu. BB
Odpovědět
Těšíme se na vás u H. Dufka, přijdte na bábovku a super pokec o Norsku a rybách!!8-)
Odpovědět
...a zítra dopoledne se podává jablková buchta od Paní Dufkové...tak se stavte na snídani...."Punk" zdraví Já, Fantomas a Preparátor..:-D
Odpovědět
Zdravím všechny kamarády norky na výstavě. Ať je vše k plné pohodičce, dávejte fotky ať se mohu kochat alespoň vizuálně s Vámi když mi rodinné záležitosti nedovolí být tam s Vámi. Všechny zdravím a přeji plné pokladničky a spokojené zákazníčky.
:-):-(:-)
Odpovědět
Ráno to nestihneme. Po poledni máme sraz před výstavištěm - pak nějaké papání+pivo a jdeme ke stánkům.
Odpovědět
Kime máš naprostou pravdu Kulík je v rybářský prodejně jak ženská ve zlatnictví;-)
Odpovědět
Tak koukám na stánek H. Dufka a kluci se asi činí.Chci se podívat v sobotu,ale ještě nevím jestli se vejdu ke kamarádům.Solo do Prahy už nejedu.Byl jsem tam ve středu za 3000kč. Nejdříve vw pasat, potom zákaz odbočení plus benzín-bomba.Naposledy mně lapli asi před deseti lety a teď dvakrát za den.:-( Kluci držím palce.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...