Hasvik, NO
temperature icon 6°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

FOR FISHING 2014

Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]

Odpovědět

Hlásíme se z největšího norského stánku v historii For Fishing. První den za námi. Bylo to skvělé. Těšíme se na vás další. :-P:-P:-P:-P:-P fotky budou následovat. Mára a spol fotili, tak sem něco určitě šoupnou. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Hlásíme se z největšího norského stánku v historii For Fishing. První den za námi. Bylo to skvělé. Těšíme se na vás další. fotky budou následovat. Mára a spol fotili, tak sem něco určitě šoupnou. [/citace]

No a já u toho nejsem....:-(:-(:-(:-(:-(

Tvoje škoda. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Tvoje škoda. [/citace]

Já vím, ale čas mi to nedovolí...;-)

Neboj ve Spálově si to vynahradíme. :-):-):-):-):-)

[citace]DOSKY napsal:

Neboj ve Spálově si to vynahradíme. [/citace]

to doufám...8-)8-)8-)

Kulík,jako vždy v pohodě...

No aby ne,když mu vedle šly boty na dračku...:-D:-D

Můj dojem z návštěvy prvního dne FOR FISHING 2014 je super.Bylo přiměřeně lidí(doporučuji se do pavilonů moc neoblékat,je tam dost teplo),pro rybolov v Norsku spíš hala 4 kde je spousta zajímavých stánků.Z mého pohledu jsou nejzajímavější stánky Zerp,Zoom,Fishing Travel Agency a Jan Dufek.Mají velký výběr různých nástrah do Norska za velmi dobré ceny.Byla tu vstřícnost,dobrá rada jak k lokalitám v Norsku,tak k nástrahám a za to jim děkuji.

U Zerpíka se prodávalo jak o život i po 18 hod.

A na závěr pohodička u Doškyho s Jířanem...

Zjistíte,co se změnilo na této fotografii od té předchozí?

No přece Jířanův úsměv...:-D

:-D:-D Šroubku jsi samá práce a nemáš čas na kamarády.... Dneska to bylo vyčerpávající....ale prdel:-D:-D

Hele Zerpe a to nás to teprve čeká. :-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.