Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

FOR FISHING 2014

Tak je to oěpt tady . 4 dny , kdy se zase sejde mnoho rybářů v Letňanech . Už se moc těším a doufám ,že se i nás NORKŮ sejde co nejvíc . Brouzdám si takhle ve škole po internetu a na co nenarazím . 02:30 8-)[yt=774lGBoXhiA=yt]774lGBoXhiA[/yt]

Odpovědět

FF super, ochota a rady u stánku Zoomáků k nezaplacení, přednáška Honzi Dufka o štikozubcích taky dobrá, pořídil jsem všechno co jsem chtěl a možná i víc a teť jen počkat na květen a testování nástrah v Norsku a v ČR na roztání tý trochy ledu.

Jirka se zbláznil...8-)8-)8-)

a moje parta co jela semnou..8-)8-)8-)

tito kamarádi se budou podílet velkou mírou na přípravu srazu RN ve Spálově..

Hoši, mali ste to tam super a uvidíme sa u Šroubka

super akce mega stánek, diky

Tak a je to za náma. :-D:-D:-D:-D:-D Byl to nářez, ale za ta příjemná setkání s vámi se všemi to stálo. :-P:-P:-P:-P:-P:-P Děkujeme všem za návštěvu našeho mega stánku FTA, BETIS, ZERP. :-):-):-):-):-) Bylo nám s vámi dobře. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Docela dobrý FF.Nakoupeno spoustu nových nástrah, zjištěno spoustu nových rad, v květnu vše vykouším.....to bude ryb!!!!;-)

Dosky, bylo to super, od 3. do 8. května se potkáme v JØSTØLENU, už se těším !! :-) Zdraví Karlovy Vary

[citace]RedFly72 napsal:

Dosky, bylo to super, od 3. do 8. května se potkáme v JØSTØLENU, už se těším !! Zdraví Karlovy Vary[/citace]

Děkuji a budu se těšit na setkání. :-D:-D:-D:-D:-D

A Honzák nebude mít žádné příspěvky:-(,protože z jejich rodu jich bylo na výstavě jako Hujerů:-D:-D:-D

Letošní FF hodnotím, z mého hlediska, jako nejlepší z "Pražských veletrhů", co jsem navštívil. A že si nenechávám ujít ani jeden z nich.

Norský megastánek byl "bomba". Už si ani nedokážu představit, kam až to ta parta "šílenců" dotlačí příště. Přednášky se staly nedílnou součástí, ať je to z Norska, z Thajska a nebo z džungle. :-P

A i Honzy a Ládi to taky stálo zato. Mooc hezkých věcí. Potom ještě Šroubek, Honzak, Jigin (jen Hartyho jsem minul) a všichni ostatní od Hrocha. Dobrý to bylo!!!!

Děkuji všem .....:-D Pár náročných dnů s kamarádama.....Kdo mohl ..........pomáhal . Skvělá AKCE !!!!!

Tak výstava je za námi. Ještě jednou Děkuji všem, kteří přišli na stánek rybareninorsko.cz a přeji hodně úlovku v roce 2014. Preparator :-D

"Thajec" a jeho osobní "anonymní" fotograf:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!