Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 22°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Florida, Texas 2012

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
Hena
23.10.2012 ID: 524990

Ahoj všichni,

je po sezoně a konečně jsem se dostal k tomu, abych poslal příspěvek k uplynulé sezóně.

Letos jsme se rozhodli, že vynecháme naše oblíbené Norsko a podíváme se za velkou louži. Začali jsme v Georgii a pokračovali přes Floridu, Mississippi, Alabamu do Texasu. Na Floridě se nás ujali kamarádi Milan a Ruda a chytali jsme z jejich lodě - super. Zachytali jsme si parádně a viděli jsme i krásné kousky žraloků.

Pak jsme chvíli výletili a navštívili New Orleans až jsme dorazliji za Štefanem ( Shark ) do Texasu. Chytli jsme pár žraloků a taky jsme je i ochutnali. Tímto děkuji Štefanovi za vstřícnost a ochotu.

Dále jsme pokračovali ke Kirkovi na kostlíny. Super chytačka - chytili jsme celkem asi 12 kostlínů za dva dny. Super zážitek. Jen jsme byli trochu rozladěni z nešetrného chování k rybám. V porovnání s tím co jsme zažili na Fraseru v BC a jak se chováme v Norsku velký rozdíl.

Pokud chcete vidět nějaké foto a video tak tady je odkaz . Jen je to delší cca 40 minut.

[yt=mf0Wb7RMuYc=yt]mf0Wb7RMuYc[/yt]

0
Odpovědět
shark
19.11.2012 ID: 1047646

jo to co ti tady v restauraci daj na talir rozhodne pro kontrolu vazit nemusis...myslis ze ,,po cesku,, to je lip?

Vis ,,spotreba,, je motorem ekonomiky,pokud setris tak stat strada...

Jo vsechno velke...NO A?Mne se to libi...alespon mne nepostihne nemoc zvana zavist...kdyz u vas je vsechno male:-D

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047647

Americani jsou nesmirne prejnej narod,a je mi smutno pokazde z nazoru vetsiny cechu na americany...zejmena proto ze znam i nazor americanu na cechy...kterej je presne opacnej

Ja mam proste pocit ze cesi jiz bez fenomenu,,tridniho nepritele,,zit nedokazou(neplati pro vsechny,jen pro vetsinu)

Jak se rika kdyz soused cecha koupi kozu tak cech ji neco nasype ad chcipne...

Kdyz soused americana koupi kozu tak american hned bezi koupit kravu...

Tak nevim co je lepsi...

Ceska malost nebo americke plejtvani?

0

Odpovědět

Preparator
19.11.2012 ID: 1047649

Neříkám, že je správné ani to ani ono, ale asi se schodnem na tom, že video které jsi sem vložil nikomu radost neudělá;-)

0

Odpovědět

Harty
19.11.2012 ID: 1047650

Mám pocit Sharku,že se potřebuješ pořád nad někoho povyšovat a dávat rozumy.A přesně ty jsi takoví hovado.Píšeš negři z Lousiany a kážeš tady něco o závisti,Ještě tady můžeš vyhlásit válku,ty jeden spravedlivej.

0

Odpovědět

kim
19.11.2012 ID: 1047651

Je zde více názorů, jsem tomu rád. Nejsem žádný ekoterorista, abych upřednostňoval jeden živočišný nebo rostlinný druh. Jsem rád, že v ČR jsou velmi rozumní lidé, kteří si problémy životního prostředí uvědomují a nemusí být členy nějakých ekologických skupin či organizací. Zkusím se tím zítra probrat. Jedno však již mohu řící nyní. Lidstvo si ničí životní prostředí planety Země, což se vymstí našim potomkům. Asi by tento problém mohlo obsahovat vlastní vlákno, ale do RN to zasahuje snad okrajově. Ovšem na druhou stranu již zde byla diskuse o Golfském proudu. Jsem rád, že se o takových tématech bavíme. Naše děti sedí u PC a příroda jim jaksi uniká, což asi není ideální. Myslím, že člověk začal žít v souladu s přírodou a další vývoj i když bolestný nás k tomu opět donutí. Je to na velkou diskusi.

0

Odpovědět

19.11.2012 ID: 1047653

Ajta ktrajta, kam se zase tato debata ubírá ?

Prosím, brzděte.

Než bude pozdě.

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047654

to Preparator,tak to jo...to ani nebylo o ,,radosti,,.Jen jsem chtel rici ze fakta a pravda vypada nekdy jinak nez by clovek chtel...

Lidi maj radeji lez ...jen kdyz vypada hezky...

A kdyby Kirk nosil ty gary do vody na rukach(jak v TV s jakubem Wagnerem) tak bi to byla presne ta hezka lez...ale tak to proste neni.

A Kirk se k tim rybam chova opravdu profesionalne.

Strileni lukem...jak jsem psal kachna bi nevadila...

Pritom ryba nema receptory bolesti tak vyvinute jak kachna,takze to proste nevnima pod takovym stresem.Kdyz chces chytnout gara na udici tak ho musis nechat polknout navnadu az do jicnu.V jeho kostnaty tlame neni totiz sance na zasek...Opravdu nemam pocit ze bi gar kdyz ho tahas z vody za strevo a vnitrnosti mel z toho zrovna orgazmus...jen to proste vypada lip...nam se to tak libi vic...ne ty rybe8-O

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047655

to kim,ta velka diskuse stoji a pada na jediny veci...a to ze lidstvo je premnozenej druch.Jiz proste nemuzeme zit v ,,souladu s prirodou,, alespon ne v tomhle poctu.Veci kolem ekologie se daj tak hezky zneuzit zejmena v politice...a to prave proto ze lidi nezajima pravda...ale hezka lez.

0

Odpovědět

Harty
19.11.2012 ID: 1047656

to kim. Máte pravdu a omlouvám se.Někdy si prostě nemohu pomoci.

0

Odpovědět

Preparator
19.11.2012 ID: 1047657

Nemá cenu srovnávat koho to bolí víc, jestli kachnu a nebo rybu. Jde o to že není uctivé a normální poučtět rybu do vody nohou :-P

Když jsi chci vzít v Norsku rybu tak jí zabiju, když jsi někdo chce vzít aligátoří rybu at jsi jí vezme, ale když tě někdo natáčí tak jí nepouštěj nohou :))

O jakubovi ani nemluv, to bych tu mohl založit vlastní téma s názvem S arogantním blbcem na rybách :-P

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047658

to Harty nepovysuji se a nedavam rozumy...naopak diskutuji,rikam svuj nazor...a od tebe ocekavam reakci na temu,tvuj nazor a ne nadavky .

Ps.s tema negrama a mou zavisti jsem to nepobral...muzes mi objastnit co jim jako zavidim?8-O

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047660

to Preparator to je presne ono ,,ale když tě někdo natáčí tak jí nepouštěj nohou,, ted jsi to vystihnul...o tom mluvim celej cas...

Drobek pokritecky ti to neprijde?:-D

kdyz poustim zraloka taky ho odtahnu lanem a pak do nej strkam nohou...je to totiz hodne bespecnejsi...

A kdyz te boli zada z celodenniho dolovani ryb tak i pohodlnejsi...Ale mas recht neni to hezky,proto kdyz mne nekdo u toho foti nebo nataci tak se shejbnu...no a ted mne sud,pripadam si opravdu jako pokritec:-S

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047661

to Preparator,Wagnera neznam osobne ale oznaceni ,,arogantni blbec,, mam velice rad...zasadne se totiz tak rika uspesnym lidem:-D

Ono ruku na srdce bez arogance to v dnesnim svete nikam nedotahnes...bohuzel...

0

Odpovědět

Harty
19.11.2012 ID: 1047662

to Shark nepíši nic o závisti,ale o nadřazenosti.Pro tebe jsou to negři ,pro mne černoši.Co je pro tebe normální,se mně příčí.

0

Odpovědět

shark
19.11.2012 ID: 1047663

Harty Harty...neznas nevis...mi tady mame i cernochy,je jich bohuzel mnohem min nez negru a je medzi nima propastnej rozdil!...Mne se zase prici lidi neuprimny a pozeri...Netusis co to negr vubec je...nebo delas ze sebe ,,spravedlivyho,, pozera?

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.