Zdar vydry!! Už brousíte háčky??? :-D
Uvolnilo se nám až šest míst v luxusním mikrobusu mercedes sprinter. Samozřejmě jedeme na Veiholmen.
V termínu od 2.9. do 12.9. včetně cesty. Cena 15 tisíc Kč. Pro další info prosím volejte 608327287.
Odpovědět
Hledáme tři až čtyři pohodové rybáře na poslední letošní výlet do Veiholmenu, na ostrově Smøla. Odjezd 3.10. Na osm nocí. Cena 15 tisíc Kč komplet. Více informací na 608327287, s pozdravem Berny.
Odpovědět
Hledáme tři až čtyři pohodové rybáře na poslední letošní výlet do Veiholmenu, na ostrově Smøla. Odjezd 3.10. Na osm nocí. Cena 15 tisíc Kč komplet. Více informací na 608327287, s pozdravem Berny.
Odpovědět
IHledáme tři až čtyři pohodové rybáře na poslední letošní výlet do Veiholmenu, na ostrově Smøla. Odjezd 3.10. Na osm nocí. Cena 15 tisíc Kč komplet. Více informací na 608327287, s pozdravem Berny.
Odpovědět
Zdarec všem,
tak snad se tu už diskuze rozjede. Sezona začíná!
Po roční pauze se blíží návrat na místo činu.
Veiholmen forewer!!!!
Odpovědět
Ahoj, také už se moc těším. Loni jsem byl na Veiholmenu poprvé s manželkou a mladší dcerou. Vyšlo nám naprosto vše:-) Letos to máme s kámošema ve třech, ale letecky....odlet pátek 13.6.205.
Odpovědět
Ahoj, také už se moc těším. Loni jsem byl na Veiholmenu poprvé s manželkou a mladší dcerou. Vyšlo nám naprosto vše:-) Letos to máme s kámošema ve třech, ale letecky....odlet pátek 13.6.205.
Ahoj mě to čeká s klukama příští rok. 2x se to nepovedlo, nejmladší dorostl do věku .... Dejv se má na co těšit :D
To se potkáme, my přijíždíme 11.6. Takže naviděnou :D
Odpovědět
Kelerovačky na Veiholmenu nemají chybu. O metrové kousky není žádná nouze. Vše na přívlač.
Odpovědět
No a hlavně se na ně nemusí jezdit nějak daleko. Loni jsme jezdili jen k Orklakkenu a bylo jich tam mraky.
Odpovědět
PECKA!!
my zase k majáku, od 25m kopce .... dle driftu
T-28dní :D
Odpovědět
Ahoj. Tenhle rok bych rád jel na Veiholmen, ale zatím nemám s kým. Kdyby se v nějaké partě uvolnilo místo,tak bych měl zájem.
Odpovědět
Ahoj Harty, zavolej Bernymu on jede 12.6.2025 autobusem a třeba má ještě místo. Já tam v tu dobu taky budu tak by jsme se mohli potkat.
Odpovědět
Ahoj. Tenhle rok bych rád jel na Veiholmen, ale zatím nemám s kým. Kdyby se v nějaké partě uvolnilo místo,tak bych měl zájem.
Ahoj Harty, zkus to. Zase po letech bychom se potkali, my tam jsem od 11.6.
Odpovědět