Zdar vydry!! Už brousíte háčky??? :-D
Ahoj všem Norkům, nemáte někdo užitečné odkazy kde lze dobře nakoupit levně gumové nástrahy na tresky, halibuty atd.
předem děkuji
Martin
Odpovědět
Čau, mě se loni nejvíc osvědčila HYSE Jednoskvrnka JL 425g. Odchytal jsem na ni celej pobyt a vytahl tři halíky od 90cm po 130cm. Neskutečnej dělník. Bral sem je na topfishing.eu. Dneska sem doplňoval a pořád tam platí kod na 15% slevu ZB1CLOHK9P. Můžu doporučit, do každe objednávky mě něco přidali za kačku, třeba 100g pilkřík v hodnotě 130Kč.
Odpovědět
Ahoj Hombre, no jasně a už se nemohu dočkat. Letos poprvé beru manželku a mladší dceru, tak snad vše vyjde podle plánu. S kým se potkám na Veiholmenu od 22.6.2024?
Odpovědět
Paráda!!! Dnes jsem ti zadal do výroby ty trička, co jsi chtěl.. :-) Malý i velký
Odpovědět
Ahoj, děkuji za typ, určitě vyzkouším, cena je přijatelná.
Nemáte někdo typ na internetový odkaz např. Amazon, kde by šlo koupit nějaké zboží pro rybaření v Norsku za dobré peníze?
díky za typy
S pozdravem Martin
Odpovědět
jj, psali o tom na všech webech, že norské pobřeží bude bičovat tajfun rychlostí i přes 200km/hod. Bude to tam zlé
Odpovědět
Ahoj mám po holkách dvě trička párkrát nošené. Nechtěl by někdo pro malé Veiholmeňáky?
Odpovědět
Posílám pozdrav, ze zahájení sezóny.
Konec dubna i následný začátek května se opravdu vydařil, jak počasím, tak krásnými úlovky.
Odpovědět
Polaci, největší 103cm, 10,5kg. Tresky a kelleřl kolem metrů, sledi, kosatky, prostě nádhera 😉
Odpovědět
Moc pěkný úlovky, ale na Veiholmen žádný překvapení. Prostě je to tam super, jak na jaře v létě, tak na podzim. Největší výhodou je, že se dá chytat kousek od baráku a ne jezdit někam hafo kilometrů. Doufám, že se tam opět příští rok podívám. Držím palce a posílejte další obrázky. Jak funguje novej mrazící box?
Odpovědět
Ahoj Harty,
mrazící místnost je úžasná, za dvě hodiny jsou filety jako beton.
Škoda, že ti to letos nevyjde.
V sobotu jedu zase, tak doufám, že bude opět co fotit.😉
Odpovědět
Ahoj bando, tak s kým pak se letos potkám na Veiholmenu v termínu od 22.6.2024 ? Čas strašně letí a konečně přišel čas vzít mladší generaci. Letos poprvé s tou menší dcerou foceno 2016.
Odpovědět