Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2020

• Toto téma obsahuje celkem 153 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hombre75 a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 153)
  • Autor
    jahodaj
    Účastník
    (14 odpovědí)

Také máme mít odjezd 9.6., přebukováno z loňska, ale bohužel se nám asi Veiholmen vzdaluje i letos…. třeba se stane zázrak a nebudeme zase na Veiholmen vzpomínat jen ze zážitků let minulých..

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Zdravým všechny kamarády z Veiholmenu. Já měl vyrážet příští čtvrtek, ale zatím to psychicky dávám:-) mám ale štěstí v tom, že jsem stihl jednu z posledních výprav a to říjen 2020. Strašně rád na to vzpomínám a jednalo se o jedno z nejlepších výletů. Byla tam super parta a super počasí. Na fotce je jen malá část ze super lidiček to jen pro upřesnění, aby se třeba jako  Harty neurazil:-)

Lukas Adam
    Účastník
    (205 odpovědí)

Také máme mít odjezd 9.6., přebukováno z loňska, ale bohužel se nám asi Veiholmen vzdaluje i letos…. třeba se stane zázrak a nebudeme zase na Veiholmen vzpomínat jen ze zážitků let minulých..

Je to peklo, většina naší party už je nervozní a spíše chtějí stornovat i letos. Paní Janka psala do 24.5., ale to je už asi na případné zařízení všeho potřebného příliš pozdě ….

sabro
    Účastník
    (22 odpovědí)

My mame termin do Norska od 26.7 a musim rict, ze teda jsem i tak dost nervozni. Osobne si myslim, ze to otevrou nekdy v cervnu nebo zacatkem cervence, ale otazka je, co si vsechno vymysli, aby si mohl vstpupit….

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem sabro.
    Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Zdravým všechny kamarády z Veiholmenu. Já měl vyrážet příští čtvrtek, ale zatím to psychicky dávám:-) mám ale štěstí v tom, že jsem stihl jednu z posledních výprav a to říjen 2020. Strašně rád na to vzpomínám a jednalo se o jedno z nejlepších výletů. Byla tam super parta a super počasí. Na fotce je jen malá část ze super lidiček to jen pro upřesnění, aby se třeba jako Harty neurazil:-)

Já se neurazím, protože jsem v té době s největší pravděpodobností byl ve filetárně a filetoval jsem polaky, které si v životě neviděl.😁😂 Máš pravdu, že to bylo super. Jen mě mrzí, že to tam kluci zase posunuli o level výše- sušárna, herna atd. a teď tam nemůžeme být.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Harty tato oslava byla po 22.00 a to ty už většinou dávno prdíš do peří, tak že to byl jeden z mála tvých hezkých snů:-)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Hele Miroslave, kdyby to bylo po 22hod, tak to tam vypadá jinak😃. Raději dej včas vědět, kdy bude ta slezina, ať můžeme pokecat.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem Harty.
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No nebuj, mám nějaký plán a jen to musím dát dohromady:)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Včera proběhla akce, tajné překvapení pro Bernyho. Tak utajovaná, že Berny málem nedorazil a sraz jeho kamarádů, by se konal bez něho.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Harty.
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Harty víš co se říká u nás na jihu, když vydržíš tak uvidíš i Bernyho:-) bylo to super a všechny jsem vás moc rád viděl.

JiDan
    Účastník
    (49 odpovědí)

Povedlo se to i díky dobrý organizaci takže díky Mírovi-příště se polepším a neuteču

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Jirko děkuji, ono když děláš něco pro dobrou věc, tak je to vždy radost…teda až na tu opičku druhý den:-)

Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)
    Tak to vypadá, že nás pustí…
    15.7. ráno odjíždíme na Veiholmen a máme tři (čtyři) volný místa v autě.
    Chcete se přidat a jet na týden na parádní rybačku? Vše zajištěno. O více info prosím 602168556. Díky
    • Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Sim.
    • Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Sim.
    Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)
    Tak to vypadá, že nás pustí… <span class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu” style=”margin: 0px 1px; height: 16px; width: 16px; display: inline-flex; vertical-align: middle; font-family: inherit;”>😃</span>
    Chcete se přidat a jet na týden na parádní rybačku? Vše zajištěno. O více info prosím 602168556. Díky <span class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu” style=”margin: 0px 1px; height: 16px; width: 16px; display: inline-flex; vertical-align: middle; font-family: inherit;”>😃</span>
    Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)
    Tak to vypadá, že nás pustí… <span class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu” style=”margin: 0px 1px; height: 16px; width: 16px; display: inline-flex; vertical-align: middle; font-family: inherit;”>😃</span>
    Chcete se přidat a jet na týden na parádní rybačku? Vše zajištěno. O více info prosím 602168556. Díky <span class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu” style=”margin: 0px 1px; height: 16px; width: 16px; display: inline-flex; vertical-align: middle; font-family: inherit;”>😃</span>
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 153)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Fishing Club Veiholmen 2020

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...