Zdar norci! :-) Zakládám aktuální vlákno! Lovu ZDAR :-)
Také máme mít odjezd 9.6., přebukováno z loňska, ale bohužel se nám asi Veiholmen vzdaluje i letos.... třeba se stane zázrak a nebudeme zase na Veiholmen vzpomínat jen ze zážitků let minulých..
Odpovědět
Zdravým všechny kamarády z Veiholmenu. Já měl vyrážet příští čtvrtek, ale zatím to psychicky dávám:-) mám ale štěstí v tom, že jsem stihl jednu z posledních výprav a to říjen 2020. Strašně rád na to vzpomínám a jednalo se o jedno z nejlepších výletů. Byla tam super parta a super počasí. Na fotce je jen malá část ze super lidiček to jen pro upřesnění, aby se třeba jako Harty neurazil:-)
Odpovědět
Také máme mít odjezd 9.6., přebukováno z loňska, ale bohužel se nám asi Veiholmen vzdaluje i letos…. třeba se stane zázrak a nebudeme zase na Veiholmen vzpomínat jen ze zážitků let minulých..
Je to peklo, většina naší party už je nervozní a spíše chtějí stornovat i letos. Paní Janka psala do 24.5., ale to je už asi na případné zařízení všeho potřebného příliš pozdě ....
Odpovědět
My mame termin do Norska od 26.7 a musim rict, ze teda jsem i tak dost nervozni. Osobne si myslim, ze to otevrou nekdy v cervnu nebo zacatkem cervence, ale otazka je, co si vsechno vymysli, aby si mohl vstpupit....
Odpovědět
Zdravým všechny kamarády z Veiholmenu. Já měl vyrážet příští čtvrtek, ale zatím to psychicky dávám:-) mám ale štěstí v tom, že jsem stihl jednu z posledních výprav a to říjen 2020. Strašně rád na to vzpomínám a jednalo se o jedno z nejlepších výletů. Byla tam super parta a super počasí. Na fotce je jen malá část ze super lidiček to jen pro upřesnění, aby se třeba jako Harty neurazil:-)Já se neurazím, protože jsem v té době s největší pravděpodobností byl ve filetárně a filetoval jsem polaky, které si v životě neviděl.😁😂 Máš pravdu, že to bylo super. Jen mě mrzí, že to tam kluci zase posunuli o level výše- sušárna, herna atd. a teď tam nemůžeme být.
Odpovědět
Harty tato oslava byla po 22.00 a to ty už většinou dávno prdíš do peří, tak že to byl jeden z mála tvých hezkých snů:-)
Odpovědět
Hele Miroslave, kdyby to bylo po 22hod, tak to tam vypadá jinak😃. Raději dej včas vědět, kdy bude ta slezina, ať můžeme pokecat.
Odpovědět
Včera proběhla akce, tajné překvapení pro Bernyho. Tak utajovaná, že Berny málem nedorazil a sraz jeho kamarádů, by se konal bez něho.
Odpovědět
Harty víš co se říká u nás na jihu, když vydržíš tak uvidíš i Bernyho:-) bylo to super a všechny jsem vás moc rád viděl.
Odpovědět
Povedlo se to i díky dobrý organizaci takže díky Mírovi-příště se polepším a neuteču
Odpovědět
Jirko děkuji, ono když děláš něco pro dobrou věc, tak je to vždy radost...teda až na tu opičku druhý den:-)
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět