Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Fishing Club Veiholmen 2020

Zdar norci! :-) Zakládám aktuální vlákno! Lovu ZDAR :-)

Odpovědět

Co dírky letos, plánujete něco?

Plánovat se může, leč bez mrazu zbytečně:-))

Ahoj Hombre

Po návratu z teplých krajin musím poděkovat za super fileťák který jsem si u Vás na Veiholmenu koupil  a který jsem vyzkoušel poprvé až na filetování tůňáků a pak i po návratu do ČR na Vánočním kapříkovi.Byl jsem hodně zvědav jak tento výrobek z produkce českého nožíře bude fungovat.Čepel je perfektně pružná a dostatečně dlouhá tak aby se dalo pohodlně nejen filetovat ale i stahovat kůže z větší  ryby .Materiál perfektně držel ostří a pouzdro na nůž sice na můj vkus zbytečně luxusní  krásně ochránilo nůž i pro převoz do Indického oceánu/ myslím že by stačilo i obyčejněší provedení / .Těším se že v létě ho zaměstnám na Veiholmenu .

No ta barva toho masa🤔.....kapr že😅😅😅

Ahoj Hombre Po návratu z teplých krajin musím poděkovat za super fileťák který jsem si u Vás na Veiholmenu koupil a který jsem vyzkoušel poprvé až na filetování tůňáků a pak i po návratu do ČR na Vánočním kapříkovi.Byl jsem hodně zvědav jak tento výrobek z produkce českého nožíře bude fungovat.Čepel je perfektně pružná a dostatečně dlouhá tak aby se dalo pohodlně nejen filetovat ale i stahovat kůže z větší ryby .Materiál perfektně držel ostří a pouzdro na nůž sice na můj vkus zbytečně luxusní krásně ochránilo nůž i pro převoz do Indického oceánu/ myslím že by stačilo i obyčejněší provedení / .Těším se že v létě ho zaměstnám na Veiholmenu .

Martine, to maso je boží!! Jsem rád, že se ti nůž lbí!! :-)

Zima se zeptala, co jsem dělal v létě a já na to, že fotil v Norsku. A přitom jsem zjistil, že ty balíky fotek pořád nejsou upravené, roztříděné a tak. Tak jsem nad tím strávil něco večerů a když už to mám, je škoda to nechat někde na harddisku.

Takže sem pomalu budu dávat různé fotky, co jsem ve Veiholmenu a po cestě pořídil. Třeba se někdo přidá a rychleji nám ta zima uteče.

Celkem logicky začnu fotkama z cesty.

Tak sem strčím další várku. Trochu většinou suchozemské přírody, ryby by tady nejspíš nikoho nezajímaly:-))

Nádherný fotky, díky! Toto krásně zkracuje zimu.

Tak pokračujeme s fotkami.

Napřed pár nostalgických pokusů o černobýl. Dneska už to tolik nefrčí, ale já jsem hračička a vyzkouším kdeco.

No a protože s těmi černobílými obrázky moc lidí neuctím, tak dneska budou i ryby. :-)

Každá fotka z Veiholmenu je dobrá.  Kluci tam na tom makají co to jde a většina návštěvníků bude letos mile překvapena. Já se také moc těším.

Taky něco 😁

Krásný fotky, už aby byl červen. Letos mám nejdelší přestávku za posledních 5 let, tak už mám absťák.

Našel jsem o Smole článek, našli vikingskou loď, přímo na Edoy.

http://extrastory.cz/pod-norskym-polem-byl-objeven-vrak-vikingske-lode.html

Indy

Ahoj Martine,  kolikáté ho jedeš? Viděl si nové fotky baráku po zasklení a pokud ano tak co na to říkáš?

1 2 3 4 5 6 11
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!