Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 57 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZM a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

bakulin napsal: Mám nůž Rapala jak jsem už se zmiňoval, jak budu spokojen to Vám zdělím určitě, ale nedá mi to a podělím se z jinou zkušeností.

Nůž jsem rozbalil a hrůza, byl ohlý doleva, až mně oblil pot. Hned druhý den jsem šel reklamovat a pochodil jsem. Doplatil jsem a vzal si jiný s čepelí 18 cm. Co mně překvapilo, prodavačka ho přede mnou rozbalila a byl rovný, je tady. Užitečná zkušenost, myslím, že stojí za zveřejnění.

Ahoj bakulin,

každý dobrý filetovací nůž je ohnutý doleva, tzn., že to, co jsi reklamoval byl důkazem toho, že se jednalo o kvalitní nůž a ne o vadný produkt.

Pozdrav, Kormoran:-P

Václav Jun
    Člen
    (41 odpovědí)

Zdravím Kormoran,

nemohu oponovat, nic o tom nevím, ale Tvé zdělení mně překvapilo. Pokud je to pravda, pak co nůž pro leváka, ten je doprava? Jsi schopen mně poučit.

Dík, bakulin. 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

bakulin napsal: Zdravím Kormoran,

nemohu oponovat, nic o tom nevím, ale Tvé zdělení mně překvapilo. Pokud je to pravda, pak co nůž pro leváka, ten je doprava? Jsi schopen mně poučit.

Dík, bakulin.

Ahoj bakulin,

ano, i takové nože pro leváky existují, ale jen velice málo. Bohužel je to tak, že normálně se nabízí nože jen pro praváky (zvlášt´ v ČR).

Pozdrav, Kormoran:-P

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Já jsem si letos udělal radost a koupil nůž od pana Bareše o kterém tu psal Libkos a měl pravdu,opravdu drží dýl ostří a je suprovej,spokojenost…

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

4 sandokan: Do Mory klidně jdi. Mám ho tři roky, kupoval jsem ho v Norsku. Lepší ostří jsem u žádného nože neměl. Mám dva, jeden na kuchání a fileťák na fajnovější práci. Mora má neskutečně stabilní ostří, které se hned tak nestupí. Je to držák!

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

4 sandokan: Posílám ti fotky nožů od mory, co mám doma. Ten silnější brousím v Norsku jen 1x. Nevypadají na pohled tak krásně jako Rapala, ale jsou to dříči. Nevím, jestli se dají sehnat i v Čechách.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Dík za tip. Já jsem právě viděl ty nože tady http://www.topfishing.eu/noze-mora/ Ten outdoor 2000 mě taky zaujal asi do něj půjdu. Fileťák s pilkou nemají, je ta pilka na něco dobrá?

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Pilku na nic nepožívám. Koupil jsem si fileťák s pilkou, protože byl trdej tak akorád. Nemám rád fileťáky, co se ohýbají jako měkký plech.

prochor52
    Účastník
    (120 odpovědí)

Běžný fileťák Fiskars s ostřím asi 20 cm je roky OK. Ale s nožema bacha – některé rybářské nože, deklarované jako plovoucí, neplavou. Potápěj se sice pomalu, ale nezadržitelně:-|

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

sandokan napsal:

Dík za tip. Já jsem právě viděl ty nože tady http://www.topfishing.eu/noze-mora/ Ten outdoor 2000 mě taky zaujal asi do něj půjdu. Fileťák s pilkou nemají, je ta pilka na něco dobrá?

Tak co, koupil sis ho?

sandokan
    Účastník
    (171 odpovědí)

Mám ho a už jsem ho vyzkoušel v Norsku. To ostří fakt nemá chybu, vůbec jsem ho nemusel brousit. Sehnal jsem i ten s pilkou, je trochu tvrdší, než jsem zvyklý, ale pracuje se sním jako se skalpelem. Díky za tip, mám z nich radost.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Opravdu krásný výběr! Ty s těmi meči cvičíš?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...