Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elektrický multiplikátor Banax Kaigen 500 X

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel stroft a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 30)
  • Autor
    Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

Ahoj máte někdo s tímhle multíkem zku?enost prosím o radu děkuji.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Kupovali jsme tři z Anglie, v?em třem nás po 2 dnech lovu ode?el řadič. Oprava nás stála 1200,-Kč. Teď se z něj ozývají divné zvuky při navíjení klikou. Na konci září jedem je?tě jednou do Lysosundu, potom se jich musíme zbavit a pořídit něco jiného.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.Musím reagovat na tuto odpověď.Je to asi ka?dého názor ale jsem s ním zatím naprosto spokojen.Tento multiplikátor vlastním dva roky.(Dovoz z Anglie)Ka?dý rok jsem na něj chytal dvakrát v Norsku bez sebemen?ích problémů.

Vítězslav Tvarog
    Člen
    (4 odpovědí)

A já jsem si ho letos koupil a po několika rybohodinách mi také ode?el řadič,tak teď ho má Michal na správě,to? tak asi….je?tě to sním pří?tí rok zkusím a pak asi půjdu do daiwy

tonda-brno
    Člen
    (1 odpovědí)

Mám taky Banax, byl jsem letos 3x v Norsku a taky mě ode?el řadič 2x. V záruce mě to v?dy opravili, ale u? k němu nemám důvěru. Mo?ná je to pro sváteční rybáře co jezdí jen jednou ročně a chytají jen za pěkného počasí. Mě zklamal.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Nevíte jaký je rozdíl mezi Banax X a XP?

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

No je právě ?ance ho koupit za slu?ný prachy z Anglie ale nechci v půlce výpravy zjistit ?e jsem koupil ?mejd.Tak prosím o doporučení el.multíku jaké máte zku?enosti a tak.Sly?el jsem hodně chvály na ?ímo a daiwu tak nevim.Díkes chlapci.Norsku zdar.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Glum:Tak jsem tam čeče vyčetl ?e to X má zdolávací zátě? 13kg a to XP má 16kg.Jinak rychlost,váha a převod by měl bejt stejnej.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

To Komboj:

Zále?í v jakých hloubkách chce? lovit, já mám Daiwa Tanacom 500s

Byl jsem letos 2x a neměl jsem problem. 300m pletenky mě stačí.

DAIWA Tanacom 500s

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Zdař,mám taky 500xp koupený u Michala,dostal jsem ho darem,sezonu 6 týdnů makal,vůbec ?ádný problém,teď jede je?tě na 14 dní.Byl jsem tvrdým zastáncem klasiky a asi bych byl pořád nedostat ho do ruky. Sám bych si Banax asi nekoupil,jsou kvalitněj?í,je to jako s autem BMW-DACIE

Problém řadiče vidím tahat rybu el.a mít prut nakloněný tak ?e ?nůra tlačí proti pohybu řadiče. Je to strojek a ne vrátek,jak na ?achtě,tak?e zatím nemů?u Banax hanit,ale chválit.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Vie niekto porovna? mul?áky WFT ELECTRA 700PR a Daiwa Tanacom 500S. Zatiaľ som nikdy nechytal na hlbokej vode ale asi 300 m bude stači?. Nejak sa neviem rozhodnú?.

Borek
    Účastník
    (22 odpovědí)

Mám WFT Electra 700 PR, leto?ní Norsko ablolvoval naprosto bez problémů, výdr? baterie stačí bezproblémů na dva dny lovu, ?ňůra je pro mne dostačující, přes 300 metrů nechytám, mohu doporučit.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Niekde som čítal, ?e z morského navyjáku je lep?ie zhodi? radič. (samozrejme, ?e nie z elektriky) Predpokladám, ?e to nemá iný význam, ne? ten, ?e sa preventívne vyhodí najporuchovej?ia súčiastka. Alebo to má aj iný význam?

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

Koupil jsem si Banax 500 XP v srpnu od Michala jako bazarový (1/2 roku starý a jednou pou?ívaný v Norsku). Měl jsem jej celý pobyt na Soroya a slou?il mi na výtečnou, co? bylo 9 dní po 8-mi hodinách rybolovu. Sice mě zklamalo zdolávací tlačítko, které se chovalo, jako by byla vybitá baterie, tak?e jsem jej nepou?íval a na místo něj jsem pou?íval páčku rychlonavíjení. Zkou?el jsem i rychlonavíjení z 80-ti metrů ryb okolo 50-ti cm a bylo to absolutně bez problémů. Tak?e pro toho, kdo jej pou?ije 1 – 2x ročně je to dobrá levná varianta elektriky. Samozřejmě platí pravidlo, ?e jak se chová? ke svým věcem, tak ti budou slou?it.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

také mám tento multík a zajímalo by mě jak psal bobo,zda by ne?lo nějak zrychlit to navíjení u zdolávacího tlačítka proto?e se nedá na tuto funkci pou?ít,a dal?í otázka,zda někdo nevíte jak nastavit a spustit funkci"jiging"

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 30)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elektrický multiplikátor Banax Kaigen 500 X

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...