Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ecoloty a GPS v praxi

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Alexsk a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Autor
    Miroslav Rajniš
    Člen
    (10 odpovědí)

Ahoj,máte někdo zkušenosti s echolotem Garmin 421s?Díky za info.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Tak jsem se rozhodl ,že pro letošní výpravu trošku přizbrojím a přikoupím GPS.Rozhodl jsem se pro zmiňovaný Garmin 620. Jen ještě nemám jasno – nabízí ho buď prázdný (za cca 17 .000 Kč) nebo s mapami jak autonavigace tak moře – např. Norsko za nějakých 29.000 ,tak zjišťuji jaká je možnost nějakého postahovaní map ,abych ušetřil pár korunek.Nevíte někdo???

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 otapa

pokud vladnes anglictinou zkus zahranicni fora. Tech informaci je na nich dost, vcetne odkazu.

Vice SZ

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Možná, že jsem to napsal do špatného vlákna.

Nemá někdo zkušenost s Lowrancem HDS 5/GPS za každou informaci děkuji. Láďa

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Zdravím vás pánové,

nedávno jsem se vrátil z Norska. Náš původní echolot nám při zkoušce před odjezdem zkolaboval. Tak jsem si na rychlo půjčili od známého.

Rádi bychom si na příští cestu pořídili nějaký 3D-kový model.

Zkoušel jsem hledat na netu a zjistil jsem , že mi některé věci nejsou zcela jasné.

Jako např. libí se mi model Humminbird 767x Combo. Není veden v oddělení 3D modelů, ale v návodu je napsáno 3D zobrazení map …

Jak tomu mám rozumnět ?

Dále jsem se chtěl zeptat, jestli se do tohoto modelu dají nahrát nějaké konkrétní mapy mořského dna a kde je sehnat ?

Máte s tímto modelem nějaké zkušenosti ? Nebo bylo by možné zaslat mi na mail český návod ? Že bych se troochu poučil ?

Děkuji

S pozdravem

Rozna

Goodman
    Člen
    (2 odpovědí)

Zdravím všechny, mám možnost koupit sonar/GPS Eagle Sea Charter 502cDF/GPS s paměťovou kartou, ale sloužil jen na tuzemských vodách a majitel nemá zkušenosti s mořem. Potřebuji ho do Norska, poraďte, kde, jaká a za kolik by se dala sehnat námořní mapa Norska pro tuto GPS (Eagle/Lowrence)a zda lze vůbec nahrát a jak. Nemám s tím zkušenosti, doposud jsme používali pouze echoloty. Díky moc za odpovědi.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

lada napsal: Možná, že jsem to napsal do špatného vlákna.

Nemá někdo zkušenost s Lowrancem HDS 5/GPS za každou informaci děkuji. Láďa

Ještě jednou dotaz na echolot

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To all:

Je možno nahrát 3D mapy mořského dna do navigace Garmin 1490?

Alexsk
    Účastník
    (50 odpovědí)

TO Goodman, Lada

Do sonarov lowrance a eagle ide rovnaka mapa -NauticPath označenie mapy NP Europe North 108-196. Stojí zhruba 120 euro a pokrýva celé Nórsko.

Čo sa týka HDS5 tak na to aby ti sonar zobrazoval dno v 3D potrebuješ 3D sondu ktora nje je najlacnejšia.

Potom treba este vediet ze 3D zobrazuje len do určitej hlbky myslím ze do 30 až 40 metrov.

Alexsk
    Účastník
    (50 odpovědí)

oprava označenia mapy a ceny.

Mapa má označenie NauticPath – výrobca Navico – cena 86,22 Eur.

http://www.sports.sk/obchod/action/productdetail/oc/2670/product/nautic-path-elektronicka-mapa-severnej-europy.xhtml

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ecoloty a GPS v praxi

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...