Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ecoloty a GPS v praxi

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Alexsk a poslední změna proběhla před 13 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)
  • Autor
    vindiš miroslav
    Člen
    (10 odpovědí)

To Pen: ten link mi nejak nejde.

vindiš miroslav
    Člen
    (10 odpovědí)

to Treska 50 : v prvom rade mi prepáčte že to píšem tu ale bližiu tému som momentálne nenašiel, potom by som chcel poďakovať za radu ale aj tak tomu celkom nerozumiem nakolko mám stále prepnuté na 200kHz kôli slanej vode udajne je to presnejšie nakolko je slana voda hustešia ako sladká tak to nechápem.dakujem v.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

PEN napsal: Dobře, to bych byl rád kdyby se to tady řešilo. Protože informací k funkci echolotu a GPS není nikdy dost. Pouze bych tímto poprosil admina, aby nějak zobecnil název tohoto vlákna. Např. Echoloty a GPS v praxi

Souhlasím je to dobrý nápad Láďa

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

To vindo: přepnutí parsků (20st.-200kHz-úzký paprsek-poskytuje vice detajlů než parsek široký) a (60st.-83kHz široký paprsek) nemá nic společného s typem vody pouze se zobrazením. Přepnutí sladká / slaná voda se provádí v menu echolotu 🙂

-některé jednodušší echa přepnutí typu vody nemají 😐

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Protože se tohle téma původně určené k informacích o GARMIN GPSMAP 620 posunulo do trošku jiné roviny, děkuji adminovi za jeho přejmenování. Nyní bych rád tohle vlákno trošku posunul tak, aby nám všem usnadnilo výběr a práci s GPS a echoloty. Tímto Vás, kteří jakýkoli sonar či GPS s mořskou mapou vlastníte, zda by jse byli ochotni se s námi podělit o zkušensti s těmito zařízeními. Pokud by to bylo možné, zkuste napsat typ, vaší spokojenost s tímto zařízením, jeho klady a zápory, popř. jeho současnou cenu. Neškodilo by ani doporučení, jaký echolot, nebo GPS pořídit. Pokud by někdo byl tak ochotný a podělil se i o nastavení echolotu v základních bodech menu a popř. ji nějakých vychytávkách, určitě by to nám mnoha dalším, kteří zatím echolot, nebo GPS s mořskou mapo nevlastníme usnadníte rozhodování a určitě se diskusí dokážeme propátrat ke všem záludnostem těchto přístrojů. Takže pište, posílejte obrázky a díky všem kteří pomohou

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Kdo vlastní matrix 54 3D a jaké má s ním zkušenosti?Nevím zda to je dobrá volba.Je u něho funkce detekce ryb a jak zobrazuje ryby ve sloupci?Do kolika metrů zkutečně ukazuje,moje zkušenost je, že výrobce udává hloubku která není pravdivá.Už nemám moc času termín je za chvílku. Stary mně odešel a nevím co koupit. Láďa

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Koukal jsem na internetu abych se podíva jak ten Matrix 54 3D vypadá a nemůžu ho najít. Našel jsem pouze 47 3D. Tak dej odkaz aby byl přehled

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Najít ho nemůžeš, pravděpodobně se Lada spletl. Dělala se 55,65 ale obě byly 2D, 3 D je pouze 47 3D.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Tušil jsem to. Pokud můžeš, tak zkus napsat nějakou krátkou recenzi na tento echolot. Body které by mě zajímaly jsou uvedeny výše (1. strana, poslední příspěvek)

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Vloudila se z mé strany chyba. Omlouvám se napsal jsem to špatně bylo to čislo mého starého.Můj dotaz se týká opravdu matrixu 47 3D Dík Láďa

mates77
    Člen
    (24 odpovědí)

Chi se zeptat pokud koupím GPS Garmin nuvi 200 nebo jiný podobný model a na SD kartě vložím námořní mapu od Garmina bude to fungovat? Díky za vaše rady.

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Muvi 200 je klasická automavigace-není voděodolná, podívej se raději na 500 nebo 550-tku, ty jsou voděodolné, myslím že umí pouze 2D mapy MapSource BluChart, asi nebudou umět 3D mapy MapSource BlueChart g2 Vision jako umí mapové plotry GPSMAP.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Nevím jak jsi na tom s časem, ale zkus něco napsat o tom echolotu

matrixu 47 3D Láďa Čas tlačí

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

A co mám napsat?? Opisovat menu z manuálu mi připadá kontraproduktivní. Stačí pročíst manuál, je to tam celkem dobře a názorně vysvětleno. Nejlepší je zkoušet a nastavovat na vodě jak se echo chová a co ukazuje.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

petr napsal: A co mám napsat?? Opisovat menu z manuálu mi připadá kontraproduktivní. Stačí pročíst manuál, je to tam celkem dobře a názorně vysvětleno. Nejlepší je zkoušet a nastavovat na vodě jak se echo chová a co ukazuje.

Já jsem chtěl, zda můžeš napsat své zkušenost s tímto echolotem v Norsku

Dík Láďa

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 55)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ecoloty a GPS v praxi

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...