Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JAKABO a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 211)
  • Autor
    dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Jakabo, u toho by mi stačila ta přední část. :-D:-D:-D:-D

Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

A s držákem na uzené maso místo pivka by nebyl?

:-D:-D:-D

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Dá sa aj takto.Sú pruty istené?

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

sedoil napsal:

Bude si lepší držet prut v ruce, než kupovat takový držák. Nikdy jsem s držákem nechytal, tak v tom budu asi pokračovat. Je lepší mít prut v ruce.

Souhlasím s tebou i s Jiřanem, ale ta dvojkombinace od JAKABO se mně moc zamlouvá. Ovšem na na “náš” člun by to stejně nešlo.

Lukáš Sedláček
    Účastník
    (224 odpovědí)

Držák od JAKOBO mi vyhovuje, sice využiju jen tu přední část, ale na naši loď jde bez problémů přidělat, ta druhá část je asi na šišku salámu, nebo na klobásu. :-D:-D A prut držím v ruce. 😀

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Včera jsem byl u syna a on si pořídil zámek na kolo. Součástí tohoto zámku je i držák. A ten může byt i držák na prut. Přikládám foto. Má to vystřeďovací vložky na různé průměry. Takže není problém s průměrem zábradlí na lodi a má i výřez pro nožičku navijáku. Viz druhé foto.

Za měsíc to budu moct vyzkoušet. Myslím, že by to mohlo fungovat.

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

To sedoil:

Nebo si tam můžeš odložit pokud potřebuješ na malou a máš zrovna plné ruce jiné-důležitější práce,třeba záběr nebo lahváče.:-D:-D:-D:-D

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Nejraději používám plastový od Normarku (myslím že jsem jej viděl prodávat i tady ale kupoval jsem jej před pár lety v Norsku)

Ale levný a jednoduchý držák se šroubem na board lodi jsem koupil vloni v ryb. potřebách Na Maninách (Praha) a stál tuším něco okolo 200,- CZK. Je takový “easy” ale pokud se nejedná o brutální jízdu v kluzu ve vlnobití tak postačí.. Až ho někde najdu dám foto.. ale fakt nevím kde ho teď mám, musím se podívat.. Musím také už začít hledat a rovnat věci:-) čas odjedzu se blíží…

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

To georges:

Nevipadá to špatně ale na zadek bych navlékl třeba nerezovej kroužek aby se držák při většim záběru neotevřel a taky bych přivazoval prut-já to dělám stabilně-ten šroubek na stažení je dost slabej a držák se může protočit.:-P

georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

To otta:

S přivazování prutu se počítá v každém případě.

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

georges napsal:

Včera jsem byl u syna a on si pořídil zámek na kolo. Součástí tohoto zámku je i držák. A ten může byt i držák na prut. Přikládám foto. Má to vystřeďovací vložky na různé průměry. Takže není problém s průměrem zábradlí na lodi a má i výřez pro nožičku navijáku. Viz druhé foto.

Za měsíc to budu moct vyzkoušet. Myslím, že by to mohlo fungovat.

Obávám se, že to nebude vyhovovat mechanickou pevností…. Stahuje se to jak koukám jedním šroubkem,(a to ještě tak nějakou 3-4mm) obávám se, že se to při zatahání za prut na klandru prostě “protočí” asi bych to vyzkoušel být tebou na nějaké trubce ještě tady doma… Co mám takový plastový od Normarku, tak tam jsou celkem 4x 6mm šrouby a je to tak tak aby to udrželo, je na ten krut ohromná páka… Na převážení prutů na Orlíku bych se toho asi nebál.. ale když Ti na to hopsne nějaká metrovka, abys nekoupal put…

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Chceš mať prut stále u seba? Tu máš typ.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 211)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...