Hasvik, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 8°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Držák na udice

Nazdar chlapi, nemáte někdo zkušenosti s držákem na udice u obyčejných plasťáků (viz.fotka). Pokud možno nějaká vlastní výroba, tady ty držáky z e-shopu jsou jednak drahé a na to naše chytání nepotřebné. Viděl jsem to minulý rok u němců, jenže jsem se nestihl zeptat... Za každou radu nebo tip budu rád ;) Díky

Odpovědět

A nerez 420.- dolárov

Držák za cenu nerez šroubů,takže minimální.Rybu můžu zaseknout bez vyndavání prutu z držáku.

Tak to je fakt dobre reseni ,ze je ta zadni cast vykyvna. moc pekny.

Nemáte zkušenost s tímto druhem držáku? Je za pár korun, ale bude fungovat??

Nehodí na lodě, na kterých v Norsku jezdíme. Boky lodí jsou širší než to umožňuje uchycení.

[citace]sedoil napsal:

Nemáte zkušenost s tímto druhem držáku? Je za pár korun, ale bude fungovat??[/citace]

Mám už jej několik let, ale nedůvěřuji mu. Používám jej zcela výjimečně, pouze na chvilku a prut přitom nepustím z očí. Mám obavu, že to sklouzne z hrany člunu.

[citace]plukas napsal:

sedoil napsal:

Nemáte zkušenost s tímto druhem držáku? Je za pár korun, ale bude fungovat??

Mám už jej několik let, ale nedůvěřuji mu. Používám jej zcela výjimečně, pouze na chvilku a prut přitom nepustím z očí. Mám obavu, že to sklouzne z hrany člunu.[/citace]

Pravidlo zní:

Nejsem tak bohatý, abych si koupil levnou věc:-D

Bude si lepší držet prut v ruce, než kupovat takový držák. Nikdy jsem s držákem nechytal, tak v tom budu asi pokračovat. Je lepší mít prut v ruce.

A tento by vyhovoval?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.