[citace]erg napsal: dub napsal: Obdivuhodná vlastnosť - v dnešnej dobe zvlášť. Tiež máme v partii takého pána. Momentálne pracuje v Nórsku . Poobede naskočíme do lietadla , v Gardemoen pri Oslo preskočíme k nemu do auta a ráno , najneskôr doobeda už sme na vode . (stredné Nórsko) Rieši s nami len naftu. Klobúk dole pred takými parťákmi....
Nedokážu si představit, že bych po kamarádech chtěl platit amortizaci auta. Dneska vezmu já je, příště oni mě.. A je jedno jestli do Norska nebo na lyže na Ještěď. To by mě zajímalo jestli tady skutečně někdo takový je, kdo si to účtuje.[/citace]
Ja s tím teda nesouhlasím.pokud někdo vlastní auto se který se dá pohodlně dojet do norska to je kolem 5000 km střední norsko a přes 7000 sever tak to už je dost na to aby si něco nevzal na amortizaci.když si pujčíte auto třeba od Nakiho tak za to dáš +- 15000 a po tom co to auto vlastní by jste chtěly ať to zaplatí sám?tose mi zdá nefér.něco jiného by bylo kdyby třeba neplatil část nákladů na loď.a ještě jedna věc.příprava auta před cestou zabere pul dne.vřte mi znám to.