Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Doprava na ryby

Jak řešíte dopravu na ryby krom půjčení auta? Nepřemýšleli jste o objednání dopravy minibusem? A kolik jste ochotni dát za dopravu? Zpracovávám podnikatelský záměr pro náš minibus a zajímal by mě názor rybářů, kteří jezdí chytat takové dálky jako je Norsko, či Švédsko. Neberte prosím tenhle příspěvek jako komerci. Fakt je to čistě moje zvědavost. :)

Díky

Odpovědět

Jakabo, ty si ešte doma? Myslel, že už lovíte.

Keď budeme loviť,tak budem podávať správy -dnes za 16. Už som ako leiter- už sa mi sníva o colníčkach.

to máš dobrý, to nejsou tak morbidní sny, já to mám horší, dnes se mi zdálo, že jsem šlápnul v lodi na mořskýho ježka, to jsem byl bosý.To je blbost co?

[citace]leiter napsal:

to máš dobrý, to nejsou tak morbidní sny, já to mám horší, dnes se mi zdálo, že jsem šlápnul v lodi na mořskýho ježka, to jsem byl bosý.To je blbost co?[/citace]

Hele Draku, tobě aby jsme pak vzali radši nějaký antidepresiva ze strachu před odjezdem :-) zpět domů :-)

Hele Holzby, to jsem Ti ještě neřekl, že tam zůstávám...?

Prosím o pomoc, neznáte jízdní řád na Smolu?

[citace]Piva napsal:

Prosím o pomoc, neznáte jízdní řád na Smolu?[/citace]

http://www.fjord1.no/ferje/ruteoversikt-for-ferje/more-og-romsdal/edoya-sandvika

Předpokládám, že jsi chtěl trajekt. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Předpokládám, že jsi chtěl trajekt. [/citace]

"Jízdní řád" ponorek norského námořnictva tam asi nemáš co? :-D

[citace]MifakM napsal:

"Jízdní řád" ponorek norského námořnictva tam asi nemáš co? [/citace]

Můžu se mrknout. :-D:-D:-D:-D:-D

Nene trajekt stačí a moc děkuji:-)

Po roce otvírám diskusi na této lajně.

Letos jsem sháněl dopravu na dovolenou, bohužel jsem začal dost pozdě, takže Naki měl vše venku. Čirou náhodou při rozhovoru se známým dostal kontakt na firmu v Hradci Králové, která půjčuje Renaulty Trafic. Službu jsem využil, mají obdobné podmínky jako CARent, byl jsem moc spokojen. Pro východočechy určitě řešení.

Naki promine, ale pro mne znamenalo vyzvednutí a vrácení auta do Brna dva dny dovolené navíc. Kdo bude chtít, dám kontakt.

Problém bude asi velikost Traficu - 8+1 od Nakihi je 8+1 - tam se vejdeme v 6 lidech i se 2 postelema a hromadou bagáže :-) :-)

Traficem jsme jezdili do Norska 3 roky, byl bohužel pouze pro 5 osob a malá ložná plocha :-(

Ale pro menší party určitě dostačující, cesta s ním byla vždy taky pohodová :-) :-)

to Step: prosím pošli mi kontakt do SZ, jezdíme ze Sezemic. Díky

Doprava na ryby do Norska je i pro nás problém,letos na Bakkan dokonce obrovský,nemá cenu to dál rozepisovat.Takže typy třeba v Kv. a Plz.kraji by se hodily.Naki je fajn ale i pro mne to znamená jet do Brna autobusem,pak zpět jeho autem a opět auto vrátit a jet zpět autobusem z Brna. Kedlobak

To STEP

můžeš mi poslat kontakt na sz?dík

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....