Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 22°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 26°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 22°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Doprava na ryby

« Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Další »
Vladimír Netík
26.01.2013 ID: 525080

Jak řešíte dopravu na ryby krom půjčení auta? Nepřemýšleli jste o objednání dopravy minibusem? A kolik jste ochotni dát za dopravu? Zpracovávám podnikatelský záměr pro náš minibus a zajímal by mě názor rybářů, kteří jezdí chytat takové dálky jako je Norsko, či Švédsko. Neberte prosím tenhle příspěvek jako komerci. Fakt je to čistě moje zvědavost. :)

Díky

0
Odpovědět
Pavel Neužil
04.04.2013 ID: 1058455

Ne, myslel jsem ten kratsi na sever od Oldenburgu. Jmenuje se Puttgarden - Rodby. Mam ho bliz, pojedu asi z Holandska.

Po silnici mohu, ale je to hodne velka zajizdka.

0

Odpovědět

Erg
04.04.2013 ID: 1058456

[citace]paveln napsal: Ne, myslel jsem ten kratsi na sever od Oldenburgu. Jmenuje se Puttgarden - Rodby. Mam ho bliz, pojedu asi z Holandska.

Po silnici mohu, ale je to hodne velka zajizdka. [/citace]

Tak v tom případě to vychází s jedním osobákem na 155EUR (zpáteční jízdenka) kdyby jsi jel v dubnu a 144EUR, kdyby jsi jel v květnu. v červnu naopak už zase 166EUR...... Ta jejich cenová politika je divná, ale je to tak.

0

Odpovědět

petrs
23.04.2013 ID: 1060280

Nevíte prosím někdo jestli se dá opravovaný tunel u Strynu někudy objet? Cesta co vede přes hory bude asi ještě zavřená.

0

Odpovědět

janka
23.04.2013 ID: 1060281

Mezi uzavirkama ho nevidim a pokud si vzpominam, i behem opravy byl stridave otviran vzdy z jednoho a druheho smeru po pulhodine.

Aktualni uzavirky http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?rapportid=601&type=utvalgt

Dopravni omezeni

http://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?rapportid=602&type=utvalgt

0

Odpovědět

Martin Rollo
23.04.2013 ID: 1060301

Otapa psal ze tunelem se da projet jen trikrat denne poprve v 10 rano a to uz nestihame zpet trajekt v Treleborgu ktery uz mame koupeny

0

Odpovědět

janka
23.04.2013 ID: 1060371

Ono asi ne tunel, ale ta cesta!

V dopravnim omezeni jsem nasla

Uzavřeno po dobu až 5 hodin z důvodu údržby v období: od pondělí do soboty od 6:00 do 18:00. Platnost od 10.04.2013 od 06:00 do 05.10.2013 do 18:00.

Otevřeno ve smeru od západu: cca. v. 10:15, 13:00 a 15:45. Návrat z východního smeru cca. v 10:45 13:30 a 16:15.

Jinak smer Svedsko se da jet ze Strynu smer Olden Loen E39, potom na E5 (myslim, ze tam bylo mytne tunel ca 120 NOK, hezka cesta) na Gol, Honnefoss Oslo ... cesta je stejne dlouha, jen asi o hodinu delsi. U Honnefossu je nova cesta a take mytne, ale nebylo to moc.

0

Odpovědět

petrs
24.04.2013 ID: 1060401

Děkuji, nějak tu cestu přizpůsobýme, nějak to dopadne.

0

Odpovědět

bestik
27.04.2013 ID: 1060747

Tak jsem zjistil od znamych, kteri jeli vcera rano trajekt Sassnitz - Trelleborg, ze meli jednu cestu za 55 EUR a kdyz clovek jeden pres noc (tusim v 10 vecer), tak dokonce byly ceny i kolem 33 EUR za auto a posadku jeden smer. To mi teda prijde jako vyrazne zlepseni, ja pamatuju jeden smer v cenach pres 100 EUR...

0

Odpovědět

Pafka
27.04.2013 ID: 1060776

[citace]bestik napsal:

Tak jsem zjistil od znamych, kteri jeli vcera rano trajekt Sassnitz - Trelleborg, ze meli jednu cestu za 55 EUR a kdyz clovek jeden pres noc (tusim v 10 vecer), tak dokonce byly ceny i kolem 33 EUR za auto a posadku jeden smer. To mi teda prijde jako vyrazne zlepseni, ja pamatuju jeden smer v cenach pres 100 EUR...[/citace]

Jestli je to pravda, tak je to pecka. Ale moc se mi tomu nechce verit.

Nam jedna cesta stala kolem 130 EUR - dodavka do 2 metru vysky + vozik a 6 osob :-(

0

Odpovědět

bestik
27.04.2013 ID: 1060780

No mam je vedle sebe u stolu a potvrzuji to. Tohle byla cena za osobak. Kdyz se divam na http://www.stenaline.de tak to sedi Sassnitz - Trelleborg v podstate kazdy den nejlevnejsi cena 55 EUR jeden smer (osobak s lidma, ale bez voziku - nevim kolik stoji vozik).

Je to jak lowcost letenky - cim vice se prodava a cim vetsi zajem, tim vic roste cena. :-) Z Rostocku (do Trelleborgu) pry jsou trajekty porad drahe - a kdyz se divam, tak to taky sedi. 95 EUR minimum. Ale i to je min, nez byvalo. Jde videt, ze s timn Stena Line konecne neco udelala a da se plout za fakt rozumnou cenu...

0

Odpovědět

Jisto
27.04.2013 ID: 1060782

Autobusové zájezdy pořádané CK prý jezdí Švédskem mimo dálnice a mimo Oslo a E6, nevíte někdo přesnější trasu? Chceme to letos také zkusit, ale měl jsem vytipovanou trasu po hlavnějších silnicích z Goteborgu po E45 do Valbergu a pak po 61 na hranice a na Elverum. V příspěvcích od Tuareg1 v tématu Aure a okolí jsem viděl fotku z Arjangu, což znamená, že asi jezdí až okolo Uddevally pak po 172 přes Arjang a asi po 177 přes Koppom a Amortfors na 61 a pak přes Edu na Elverum. Jel jsem do před dvěma roky Fordem od Nakiho směrem z Norska domů a už tudy asi nepojedu, sice pěkný pokoukání, ale místy je to docela motanice, a "neodsejpá to". A jel jsem tudy v plné letní sezóně v sobotu odpoledne a kolem těch jezer to byl samej dovolenkář a nedalo se předjet. Chytli jsme sekeru a ujel mně nakonec trajekt.

0

Odpovědět

Rosta
28.04.2013 ID: 1060796

Dostal jsem k narozkám navigaci Garmin nuvi 2495 LMT a mám prosbu.Jak se dá nastavit více prujezných bodu na cestu do Norska, jestli je to teda vubec možné to tak nastavit?

0

Odpovědět

Rosta
28.04.2013 ID: 1060797

[citace]rostak napsal: Dostal jsem k narozkám navigaci Garmin nuvi 2495 LMT a mám prosbu.Jak se dá nastavit více prujezných bodu na cestu do Norska, jestli je to teda vubec možné to tak nastavit?[/citace]Som z toho volaaký zmeteny!!

0

Odpovědět

tuareg1
28.04.2013 ID: 1060806

[citace]Jisto napsal:

Autobusové zájezdy pořádané CK prý jezdí Švédskem mimo dálnice a mimo Oslo a E6, nevíte někdo přesnější trasu? Chceme to letos také zkusit, ale měl jsem vytipovanou trasu po hlavnějších silnicích z Goteborgu po E45 do Valbergu a pak po 61 na hranice a na Elverum. V příspěvcích od Tuareg1 v tématu Aure a okolí jsem viděl fotku z Arjangu, což znamená, že asi jezdí až okolo Uddevally pak po 172 přes Arjang a asi po 177 přes Koppom a Amortfors na 61 a pak přes Edu na Elverum. Jel jsem do před dvěma roky Fordem od Nakiho směrem z Norska domů a už tudy asi nepojedu, sice pěkný pokoukání, ale místy je to docela motanice, a "neodsejpá to". A jel jsem tudy v plné letní sezóně v sobotu odpoledne a kolem těch jezer to byl samej dovolenkář a nedalo se předjet. Chytli jsme sekeru a ujel mně nakonec trajekt.[/citace]

Jezdíme tam každý rok a je to super.

Žádné placení a hlavně žádné kontroly

Chtěl jsem dát čísla silnic a případné souřadnice podle zastávek ale nějak to nejde

0

Odpovědět

tuareg1
28.04.2013 ID: 1060807

ČÍSLA SILNIC DO NORSKA

PETROVICE- DRESDEN A 17 D

DRESDEN sm.BAUTZEN, GORLITZ A 4 D

DRESDEN- BERLIN A 13 D

BERLINERING sm. FRANKFURT A 10 D

Z BERLINERINGU A 24 D

DO ROSTOCKU A 19 D

TRELLEBORG- MALMO E - 06 / E-22 S

MALMO- GOTTEBORG E - 06 S

GOTTEBORG x 96 - UDEVALA 44 S

UDEVALA- BENGTFORS 172 S

BENGTFORS- ARJANG 172 S

ARJANG- ARVIKA 172 S

ARVIKA- AMOTSFORS 61 S

AMOTSFORS- MAGNOR 61 S

MAGNOR- ELVERUM 20 N

ELVERUM- ALVDAL 3 N

ALVDAL- TYNSET 3 N

TYNSET- ULSBERG 3 N

ULSBERG- BERKAK 6 N

BERKAK sm. ORKANGER 700 / 65 N

ORKANGER x VINJEORA x 39 N

VINJEORA- KYRKSEATERORA 680 N

KYRKSEATERORA- AURE 680 N

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.