Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Otto další armáda nerezáků.:-)Moc pěkný.Koukám že jsi i něco odlil, a gramáž těch litých.Jak jedete do Norska?-Kamionem?:-P Já dnes jenom čistím očka a trošku uklízím,ale zítra zase udělám nějakej bordel.
Odpovědět
Ty odlité maj 380gr.Z nudy jsem skusil odlít formu a tak do ní leju pro kluky.Ani barvit to nebudu,udělal jsem dva roky po sobě 60 kousků plus plno koulí ve čtyřech gramážích,zůstalo tam tak 10 kousků dohromady a když se mluvilo o penězích tak si je nikdo nebral tak tentokrát odmítám kupovat barvu.Po příjezdu to hodim do filetárny a když končíme tak vyhodim prázdné krabice.Jsem rád že tam jezdim a něco přes rok dělat musíš.:-(:-D:-(:-D
Odpovědět
To jsem tam vezl vloni,všechny s červenou hlavičkou jsem ještě přetáhl fosforem.Těch koulí je na fotce sotva půlka.:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
Jo Otto máš pravdu,ale ta představa kolik a jaký ryby na výtvory co ti projdou rukama je parádní co.
Odpovědět
To víš že to zahřeje když zbaštěj kousek od tebe.:-D:-P:-D:-P
Odpovědět
Otto, z čeho děláš kopyto aby jsi nalil hliník? Olověné originály se přece musí roztavit. :-E
Odpovědět
Mám rozdělanej epoxid,až to dodělám tak ti to popíšu,Otta.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...