Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Hurá další super blázen;-):-D:-D

Takže dnes den tvořivosti.:-D:-D:-D:-D

Otto další armáda nerezáků.:-)Moc pěkný.Koukám že jsi i něco odlil, a gramáž těch litých.Jak jedete do Norska?-Kamionem?:-P Já dnes jenom čistím očka a trošku uklízím,ale zítra zase udělám nějakej bordel.

Ty odlité maj 380gr.Z nudy jsem skusil odlít formu a tak do ní leju pro kluky.Ani barvit to nebudu,udělal jsem dva roky po sobě 60 kousků plus plno koulí ve čtyřech gramážích,zůstalo tam tak 10 kousků dohromady a když se mluvilo o penězích tak si je nikdo nebral tak tentokrát odmítám kupovat barvu.Po příjezdu to hodim do filetárny a když končíme tak vyhodim prázdné krabice.Jsem rád že tam jezdim a něco přes rok dělat musíš.:-(:-D:-(:-D

To jsem tam vezl vloni,všechny s červenou hlavičkou jsem ještě přetáhl fosforem.Těch koulí je na fotce sotva půlka.:-x:-x:-x:-x

2 otta. Z čeho tu formu děláš?

Z hliníku,roztavil jsem ho autogenem v práci.:-P:-P:-P:-P

Jo Otto máš pravdu,ale ta představa kolik a jaký ryby na výtvory co ti projdou rukama je parádní co.

To víš že to zahřeje když zbaštěj kousek od tebe.:-D:-P:-D:-P

Otto, z čeho děláš kopyto aby jsi nalil hliník? Olověné originály se přece musí roztavit. :-E

Mám rozdělanej epoxid,až to dodělám tak ti to popíšu,Otta.:-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!