Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
2 Otta
Ty pilkry jsou špička, jooo nerez je holt nerez. Přes zimu
se do nich taky dam, pač se na to nemůžu jen dívat:-D:-D
Odpovědět
Kime,souhlasim s tebou,neřikám že se sem tam mladej šikovnej kluk nenajde ale co k nám do firmy chodí po vyučení-HRŮZA-,rčení zlaté české ručičky pomalu přestává platit.Naše školství je totálně v rozkladu,učební obory typu-automechanykoelektročalouník,ty kluci se učej vše a neuměj nic.Tyto roky umíraj a nebo odcházej do důchodu poslední šikovní mystři odborného výcviku-co bude potom ??????????????
Odpovědět
kliknis tak startuj,zima za dveřma.Tady/Ostrov u Varů/začal padat sníh.Až něco uděláš tak se pochlub.
Odpovědět
2 otta
Do Ostrova jsem vozil na vánoce ryby, znam.
Pochlubim, když to bude trochu vypadat, nejdřív musim někde
dobře nakoupit matroš.
Dotaz, zkoušeli jste vrtat kuličku z ložiska??
Odpovědět
kliknis,asi to něčim půjde ale takové vrtáky nemáme.Taky záleží jak velkou a jak hluboko,třeba na soustruhu.Jinak je to matroš na h...o,to hned zrezne.Odkud jseš a kam jsi vozil ryby,jezdíš sem ještě??
Odpovědět
otta
Já jsem z Tachova, ale dělal jsem v Plané u Mar. lázní na sádkách. O vánocích půjdu vozit zase, tak je možné, že Nás vašim směrem zase pošlou.
Přece jen to zkusim vrtat třeba kobalťákem, mam nerez ložiska z vodních čerpadel, takže by mohli něco vydržet. Mam takovou zajímavou představu (nápad), uvidíme..:-P
Odpovědět
kliknis
pokud bys zavčasu věděl na jakou prodejnu pojedeš tak bych tam mohl nechat matroš třeba na 10 pilkrů.Já bydlim na náměstí a okolo mě jsou tři kšefty kde prodávaj na vánoce ryby.A ty koule nemusíš vrtat,heftni tam očka tigem-předpokládám že chceš dělat magickou kouli
Odpovědět
otta
To bude složité, většinou se to dozvíme tak ve 4 ráno když nakládáme, kam vlastně pojedem.
Právě že chci provrtat víc kuliček a udělat z nich nástrahu.
Je to jen takovej pokus.:-)
Odpovědět
Zase pár kousků připravených reflex barvou.Ještě folie, oči metal.nástřik a lak.Jo sranda víkend jak vyšitej;-);-);-)
Odpovědět
To snad ani není možný co ty kluci rybářský všechno dokáží vyrobit;-)
Odpovědět
Harty,to je fakt špičková výroba.To je radost když to leze z rukou,co????
Odpovědět
Harty, proč se tím neživíš, tvé výrobky jsou konkurenčně schopné na to, aby se prodávaly v obchodech:-P
Odpovědět
Děkuji.Dnes celý den řežu folie a už na to prdím,není nad denní světlo. Do Prahy za pár dní, tak mám co dělat.
Odpovědět
Sim napsal: Dnes vyrazil...