Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
To otta: to jsem ještě nevyděl.Zajímaví a asi pracný.Co hák ten se píchne do makrely?
Odpovědět
To Otta: Otto, ty jsi neskutečný a promiň, ale přijde mi, že už děláš umělecká díla pro sběratele a nebo začínáš vymýšlet kaprařům krmítka?:-P
A máš to již vyzkoušený? Jako nápad je to super.
Odpovědět
Kuliku,vyskoušené mám to co je na tomto vláknu na konci strany 42,proto tady píšu že jsem to vylepšil.Šli na to mníci.:-P:-P:-P:-PPo Norsku budu referovat popřípadě dám nějaké foto-ale jedu až v září.:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
Znovu jsem se vrátil na tu stranu 42 a na vylepšenou formu a znovu musím konstatovat, že je to vymyšlený perfektně a držím palce. Myslím si, že to bude super. Držím palce.:-?
Odpovědět
Ahoj norci, mám pocit viny, že jsem sem už dlouho něco nedal a tak nový model bez 4 g rovná 100 ze tří pohledů. Mě a kolegovi se líbí a věříme mu. Už za 27
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Romane, hezká práce. To je moje gramáž. [/citace]
A já myslel, že je to tvoje velikost ryb které chytáš :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
a na závěr takové malé "líhnoucí se " hejno sleďů a polaků
Odpovědět
moc peknyy hejnickoo, taky mam uz ve sklepe nejaky olovo na nabarveni
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
DOSKY napsal:
Romane, hezká práce. To je moje gramáž.