Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

[citace]Harty napsal:

Pilk. 200g . Fredino416 nemohl jsem si pomoct.Já už jinej nebudu[/citace]

Harty, si skrátka nezmar. Je to super, asi to okopírujem. :-D:-D:-D

[citace]Harty napsal:

Romane 1312 ještě jsem na ně nechytal,ale měli by se jakoby kolébat.Dnes šli na lak černý.[/citace]

Harty parada-nemaji chybu. Dost bych jim veril a mozna bych na ne i vsadil.

cau ,,Roman ten posledny príspevok nemyslite vazne .. VASE vyrobky a otta.. podla MNA su tie od ktorých si treba brat PRIKLAD..potom ha.. ,Ro ..atd

Začínám mí pocit, že výtvory Hartyho, Romana, Otty a dalších je škoda házet do vody, když jsou tak krásné a je třeba je vozit pro uspokojení zraku a duše.:-P

Dnes jsem použil nové barvi na 65g.

Taky nové 90g.

Už nalakované 110g.

A nalakované 50g.

Harty, zase není co dodat. Mě se líbí ty 110 tvarem, jsou opravdu moc povedený.:-P

Pro PEN:Tady jsem ten sistem drobátko vylepšil,za prve-ta hlavička je vylitá olovem takže váha se zvedla-400gr,za druhé-nepotřebuju drát na protažení,makrelu na to natáhnu a ten ohlej konec jí vyleze z řítního otvoru.Háčky uvázané v dirce hlavičky zapíchnu ze stran-do makrely.:-P:-P:-P:-PMyslim že je zbytečné odlévat v této váze pilkr a pak ho malovat do barev makrely když můžu na dno dostat origoš makrelu.

Otta, je neuvěřitelné, co všechno z tvé dílny vyleze. Napadá mě slovo Fachmajstr. V tvých nástrahách je vidět znalost v oboru, zručnost, vytrvalost a láska k rybařině. Dík za inspirace, i když se k tomu ani náhodou nepřiblížím.

To kulik: jsem rád že se ti zamlouvají,ale argumenty předloží až za měsíc.Dnes jsem něco málo připravil na lakování. pilk.80 a 90g.

40 a 60g

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!