Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]Harty napsal:
Pilk. 200g . Fredino416 nemohl jsem si pomoct.Já už jinej nebudu[/citace]
Harty, si skrátka nezmar. Je to super, asi to okopírujem. :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Romane 1312 ještě jsem na ně nechytal,ale měli by se jakoby kolébat.Dnes šli na lak černý.[/citace]
Harty parada-nemaji chybu. Dost bych jim veril a mozna bych na ne i vsadil.
Odpovědět
cau ,,Roman ten posledny príspevok nemyslite vazne .. VASE vyrobky a otta.. podla MNA su tie od ktorých si treba brat PRIKLAD..potom ha.. ,Ro ..atd
Odpovědět
Začínám mí pocit, že výtvory Hartyho, Romana, Otty a dalších je škoda házet do vody, když jsou tak krásné a je třeba je vozit pro uspokojení zraku a duše.:-P
Odpovědět
Harty, zase není co dodat. Mě se líbí ty 110 tvarem, jsou opravdu moc povedený.:-P
Odpovědět
Pro PEN:Tady jsem ten sistem drobátko vylepšil,za prve-ta hlavička je vylitá olovem takže váha se zvedla-400gr,za druhé-nepotřebuju drát na protažení,makrelu na to natáhnu a ten ohlej konec jí vyleze z řítního otvoru.Háčky uvázané v dirce hlavičky zapíchnu ze stran-do makrely.:-P:-P:-P:-PMyslim že je zbytečné odlévat v této váze pilkr a pak ho malovat do barev makrely když můžu na dno dostat origoš makrelu.
Odpovědět
Otta, je neuvěřitelné, co všechno z tvé dílny vyleze. Napadá mě slovo Fachmajstr. V tvých nástrahách je vidět znalost v oboru, zručnost, vytrvalost a láska k rybařině. Dík za inspirace, i když se k tomu ani náhodou nepřiblížím.
Odpovědět
To kulik: jsem rád že se ti zamlouvají,ale argumenty předloží až za měsíc.Dnes jsem něco málo připravil na lakování. pilk.80 a 90g.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...