Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Tento sistém mám už dva roky,pomocí háčku z drátu natáhnu makrelu na kulatinu hlavou dolu,pak uvážu na vlasec.Ve spodnim kroužku jsou dva návazce s trojháčkama,každý zapíchnu z jedné strany,používám jako pilkr-klepu o dno.Uváznutí téměř nemožné.
:-):-):-):-)
Odpovědět
2tomeček29:Už jsi to měl někdy ve vodě? Z toho musí ryby dostat infarkt...:-P:-P:-P
Pěkný
Odpovědět
Zatim ne budou mit premiéru 8.4 v tromsu ale ze svých zkušeností vim že ryby útočí na blikaci led diodu u kamery mam na zkoušku dva kusy červny a Zelený intenzita je co sekundu
Odpovědět
Určite to odplaší malé ryby a to bude hrát tomeckovi 29 do karet. ;-)
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Tento sistém mám už dva roky,pomocí háčku z drátu natáhnu makrelu na kulatinu hlavou dolu,pak uvážu na vlasec.Ve spodnim kroužku jsou dva návazce s trojháčkama,každý zapíchnu z jedné strany,používám jako pilkr-klepu o dno.Uváznutí téměř nemožné.
[/citace]
A jaké jsi na to chytil ryby? Co bylo nej? Ten systém se mi líbí
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
[/citace]
Aj ja by som chcel. Dá sa kúpiť?
Odpovědět
Pro Pen:Šli na to hlavně mníci,oba druhy.Velikost různá-i okolo metru.
:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Pilk. 200g . Fredino416 nemohl jsem si pomoct.Já už jinej nebudu;-)
Odpovědět
Romane 1312 ještě jsem na ně nechytal,ale měli by se jakoby kolébat.Dnes šli na lak černý.
Odpovědět
Ty pilkry s tím hologramem jsou super...tu fólii nebo podobnou se mi nedaří sehnat.Nebyl by nějaký tip,kde by byla k mání:-D
Odpovědět