Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Tento sistém mám už dva roky,pomocí háčku z drátu natáhnu makrelu na kulatinu hlavou dolu,pak uvážu na vlasec.Ve spodnim kroužku jsou dva návazce s trojháčkama,každý zapíchnu z jedné strany,používám jako pilkr-klepu o dno.Uváznutí téměř nemožné.

:-):-):-):-)

blikací pilkr

2tomeček29:Už jsi to měl někdy ve vodě? Z toho musí ryby dostat infarkt...:-P:-P:-P

Pěkný

Zatim ne budou mit premiéru 8.4 v tromsu ale ze svých zkušeností vim že ryby útočí na blikaci led diodu u kamery mam na zkoušku dva kusy červny a Zelený intenzita je co sekundu

Jo a zapíná se po zanoření

Určite to odplaší malé ryby a to bude hrát tomeckovi 29 do karet. ;-)

[citace]otta napsal:

Tento sistém mám už dva roky,pomocí háčku z drátu natáhnu makrelu na kulatinu hlavou dolu,pak uvážu na vlasec.Ve spodnim kroužku jsou dva návazce s trojháčkama,každý zapíchnu z jedné strany,používám jako pilkr-klepu o dno.Uváznutí téměř nemožné.

[/citace]

A jaké jsi na to chytil ryby? Co bylo nej? Ten systém se mi líbí

[citace]Roman1312 napsal:

[/citace]

Aj ja by som chcel. Dá sa kúpiť?

Pro Pen:Šli na to hlavně mníci,oba druhy.Velikost různá-i okolo metru.

:-P:-P:-P:-P

Pilk. 200g . Fredino416 nemohl jsem si pomoct.Já už jinej nebudu;-)

Romane 1312 ještě jsem na ně nechytal,ale měli by se jakoby kolébat.Dnes šli na lak černý.

Ty pilkry s tím hologramem jsou super...tu fólii nebo podobnou se mi nedaří sehnat.Nebyl by nějaký tip,kde by byla k mání:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.