Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty,ty 110g nemaji chybu. Jak se to chova ve vode? Parada!!!!!!!
Odpovědět
2Otta tak tahle montáž vypadá dokonale. Možná ještě protihroty
Odpovědět
Harty, ty 110g pilkry opravdu jsou hodně povedený a zajímavý. Velká gratulace a těším se jak je vyzkouším.:-P
Odpovědět
Zdravím páni,
každoročne pri odchode z Nórska boli problémy s ukladaním úlovkov do bedne. Minulý rok som to vyriešil k mojej úplnej spokojnosti. Vložku umiestnim priamo do mrazáku a len si do nej ukladám. Posledný deň ju opatrne vložím do polystyráku a prášime preč. Posúďte.
Odpovědět
Fredino416 - pěkné, ale z čeho je ta vložka vyrobena. Je schopen takovou vložku zvládnout i podprůměrný neumětel jako jsem já? Kde se na to sežene material a jak se to dá dohromady - lepení apod.?
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Fredino416 - pěkné, ale z čeho je ta vložka vyrobena. Je schopen takovou vložku zvládnout i podprůměrný neumětel jako jsem já? Kde se na to sežene material a jak se to dá dohromady - lepení apod.?[/citace] pěkná práce.!! Vychytávka.! Možná ještě držáky(uši)..?
:-)
Odpovědět
Zdarvím, jeto vyrobené z hliníkového dierovaného plechu s potravinárskou úpravou a celé je to znitované nerez nitmi. Uši netreba, zavadzali by, ja to riešim dvomi špagátmi. 15 kg nie je taká veľká váha.
Odpovědět
Tuto věc řeším 3-mi nerezovými krabicemi, které se vejdou do bílé bedny z makra. Tyto nerezové krabice dám do mrazáku, vyložím je potravinářskou fólií a jednotlivé filety také balím do potravinářské fólie a skládám (pěchuji) do těchto krabic v mrazáku. Po naplnění všech, tu první vyklopím a kostku zabalím do potravinářské fólié a opět dám do mrazáku. Při odjezdu dám kostky do bedny a zabalím na přepravu. Naplněné krabice dám také do bedny a máme zamraženo a připraveno na přepravu. Doma zamražené kostky rozeberu a filety uložím do mrazáku.:-P
Odpovědět
Tiež dobrý systém, ja to doma vložím do mrazáku komplet aj s Al bedňou.
Odpovědět
[citace]Fredino416 napsal: Tiež dobrý systém, ja to doma vložím do mrazáku komplet aj s Al bedňou.[/citace]
V tom případě se Ti, ale špatně hledá kokrétní balíček.:-|
Odpovědět
Včera jsme s kolegou usoudili, že máme málo žížal v některých barevných variantách a tak jsme zapojili bílou barvu
Odpovědět