Hasvik, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Harty ta holo folie je NÁDHERNÁ! Vypadá to fakt pěkně. Dneska sem taky dělal nějaký s fóliema, tak až přijdu večer z práce nafotim to a dám to sem.8-)

pekna prace, ted uz jen to namocit :-D:-D

Já jsem se dnes věnoval své tajné zbrani na lehkou přívlač.....

guma 12 cm, jigová hlava 20 g.

,.....a hejno polaků a makrel se pomalu zvětšuje-asi se vytřeli !!

a jak ubejva tekuta guma? jest emas to kilo? nebo jedes novou varku?

[citace]Jindrich napsal:

Ahoj Harty to je prostě paráda.Nádherná práce.[/citace] Díky,hodně pomohl Jigin.Mám toho hodně a dlouho jsem čekal na folie,ale teď zase máknu.Nasliboval jsem a teď se nezastavím.A to ještě Kulík mně chce vyprovokovat:-D

[citace]Roas napsal:

Harty ta holo folie je NÁDHERNÁ! Vypadá to fakt pěkně. Dneska sem taky dělal nějaký s fóliema, tak až přijdu večer z práce nafotim to a dám to sem.[/citace] Tak honem ať se zase něčemu přiučíme.Jinak ta folie se šupinama má různé barvy,ale na fotce to není vidět.

Honem se nedá když v práci končím až v 23:00 8-O8-O8-O

[citace]mira.sta napsal:

a jak ubejva tekuta guma? jest emas to kilo? nebo jedes novou varku?[/citace]

No bohuzel uz jsem nacal 2 litrovku,ale kdybych nedelal ty velke,tak se toho da udelat dost.

A tyhle čekají ještě na lak.

cau...Roman zas krasna praca ,a tie velke budu mat podla mna največši uspech .(12-15cm a 20-25g použivam i ja na lahku privlač zhruba tie iste farby a biele)

Musím to vzít po jednom, takže Harty, opět pochvala a móc krásná práce. Vyhecovat Tě chci, to je pravda, a nejenom Tebe, ale všechny šikovný a pracovitý lidičky zde. V jednom s Tebou, ale nesouhlasím a to je, že by se měli polepit všechny nerezové pilkry. Určitě ne ty od Otty, neboť jsou krásné a nádherně se blýskají. :-?

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!