Hasvik, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Harty, ty si ďábel. :-P:-P:-P:-P Jedeš do Spálova? Poku ano, vezmi s sebou vzorky. :-D:-D:-D:-D:-D

Chtěl jsem jet,ale kamarádům se nechce a já sám přes půl republiky nepojedu.Jedině kdyby jel někdo z okolí.

Harty, opět nádhera a co Ty ještě nevymyslíš! Ty ryby se budou předhánět, která to spolkne první!:-D

[citace]Harty napsal:

Chtěl jsem jet,ale kamarádům se nechce a já sám přes půl republiky nepojedu.Jedině kdyby jel někdo z okolí.[/citace]

Škoda, tak snad někdy příště.:-D:-D

Ty zase řádíš:-D

Harty, nyní mi dochází, že Ty vůbec nechytáš na stříbrné nebo nerezové pilkry? :-?

[citace]kulik napsal:

Harty, nyní mi dochází, že Ty vůbec nechytáš na stříbrné nebo nerezové pilkry? [/citace] Ano je to tak,ale o tom se už tady napsalo mraky článků.Slíbil jsem že zašlu mnou vyrobený 500g pilkr ,tomu co jede na Soroyu ,aby jej tam vyzkoušel.Jestli bude nějaký rozdíl.Já se tam na sever asi nedostanu:-?Ale je tady pár nerezáků co by stálo za to je polepit:-)

Dnes jsem připravil na lak 50g. pilk.

A 90g. pilk. s úplně novou holo.folií

Ahoj Harty to je prostě paráda.Nádherná práce.:-)

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!