Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Předpokládám, že se Roman (příslib z jeho starny je) zúčastní pokecu v Praze a uvidíme jeho díla v plné parade. Jde o to zvolit vhodný termín. Nemá to tak daleko jezdím m.j. do Duchcova na lovy a nechá se to časově dobře na okraj Prahy pořídit.
Odpovědět
Nejak jsem nezaregistroval ten termin. Budu muset kvuli svemu neuvazenemu slibu prekopat cely program sveho,,vyvojarskeho odd.,,
Kime co jezdis lovit do Duchcova?
Odpovědět
Tak to bude muset vzít do rukou Mara+Kulík a stanovit termín. V březnu mohu do 27. a pak odlet do tropů. Jinak je mi to jedno.
Odpovědět
Tak to já to mám Kime obráceně. 27.3. večer první letošní návrat z Norska.:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
No kdyby se konal ten sraz nějak rozumně, v době kdy budu mít volno, také rád dorazím.
Odpovědět
Otto co přesně používáš za fosfor? Já mám nějakej gel z výtvarných potřeb, ale ten je na prd a pak mám od firmy revell ta je sice supr, ale je jí dost málo za hodně peněz :-(
Odpovědět
Roas,už jsem to sem někam dával tak se omlouvám ale dám to ještě jednou,jinak ten fosfor to chce ten nejjemnější,ten se vznáší v celé vrstvě,ten hrubej padne ke dnu.U něčeho to nevadí ale třeba tu hadičku musíš během tuhnutí obracet jinak bude svítit jedna strana více.Poměr u epoxydu je na obrázku,fosfor dávám od oka.Ten letoxit maj v modelařině.Udělá se z toho dost,takže cena podle mě paráda,jak se jeví tobě?Kde najdu to co používáš ty.Ahoj Otta.
:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ok dík moc, to vypadá skvěle :) A objednáváš normálně po telefonu?
Odpovědět
Dopsal jsem dotaz k tomu prvnímu příspěvku??????????Objednávám to přes mail,adresa je na obrázku.
Odpovědět
http://prislusenstvi-pro-modely.heureka.cz/fosforeskujici-barva-revell-svitici-ve-tme/
Tohle používám já, ještě zkusím najít tu druhou, ale nevím jestli to někde bude.
Odpovědět
Tak jsem se do toho zase pustil a tento týden bude pracovní.Dnes jsem připravil na lepení pár pilkříků a na následné lakování.Nové holog.folie se šupinami černé,modré ,zelené a červené už dorazili a tak jsem včera půl dne řezal.Pár fotek na ukázku.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...