Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
A na závěr, jak to dopadá když vám vybouchne olovo a stojí u vás anděl strážný...
Odpovědět
Pánové, díky. Je to jedno z mála vláken, které je živé a zajímavé. Všem kutilům velký obdiv.:-P
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
A na závěr, jak to dopadá když vám vybouchne olovo a stojí u vás anděl strážný...[/citace].Proč ti to vybuchlo? Normálně mě děsíš.
Odpovědět
Rybarik - ďakujem za info, už som sa dal do výroby rôznych nerezových potvoriek, až niečo bude k zverejneniu, tak to hodím sem.
Odpovědět
ja si myslim, ze ten jighead odleval do sadry -ta je mastna tak proto
Odpovědět
Kdepak, sádra je na prd, Odlévám do lukoprenu. Byla to vlastní blbost:-( , měl sem tuhé, ale ještě horké olovo, dal sem tam odřezky a jeden z nich, byl asi mokrej a pak sem pod tím opět zatopil. Vše se rozpustilo, ale voda se asi všechna neopařila a jak to přišlo do kontaktu s olovem, průser byl na světě. :-E
Odpovědět
[citace]zdena napsal:
ja si myslim, ze ten jighead odleval do sadry -ta je mastna tak proto[/citace
Nevím to by nám musel říct sám. Mě se jenom jednou stalo, že jsem do odlévací nádoby strčil zčásti mokré olovo a taky to vyprsklo, ale že by mi to bouchlo to ne
Odpovědět
Tak jasně, výbuch to nebyl, ale rozprsklo se mi to po celé kuchyni a poprvé sem pochopil výhodu vousů, zachránilo mi to pulku obličeje8-)
Odpovědět
teda Roas ty ses opravdu umelec opravdu pekna práce klobouk dolu
Odpovědět
Zdravím Vás, hezké výtvory. Nedávno jsem tu na foru viděl 500g nerezové pilkery, ale nějak se mi nedaří je najít, prosím tedy výrobce aby se mi ozval nejlépe na northwolf@seznam.cz. Děkuju
Odpovědět
To Mario: Já sem převážně muškař a tam je určitá dávka umělce potřeba :D, ono to není až tak moc o tom tam ty barvy naplácat, to je jednoduchý, ale spíš vymyslet jak. ;-);-)
Odpovědět
To Northwolf: Nazdar Petře, tak už jsi z kempování v Moldávii šťastně zpátky? To mě těší a kdy se chystáš na sever?:-P
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To Northwolf: Nazdar Petře, tak už jsi z kempování v Moldávii šťastně zpátky? To mě těší a kdy se chystáš na sever?[/citace]
Ahoj, trvalo to ale ano jsem z5 v CZ. Více tady:
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=469&str=13
neb sem do tohoto tématu to nepatří.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...