Hasvik, NO
temperature icon 11°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 34°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

2 Otta

Až škoda je urvat o dno, že...8-O

to otta

Moc hezká práce. Krásné pilkry. :-D:-D:-D:-D

kliknis

Tak škoda je každého pilkru ale ta pracnost neni zas tak hrozná a nestojí to ani kačku kromě háčků a kroužků-ty dělat neumim.:-D

[citace]otta napsal:

kliknis

Tak škoda je každého pilkru ale ta pracnost neni zas tak hrozná a nestojí to ani kačku kromě háčků a kroužků-ty dělat neumim.[/citace]

Pokud máš přístup k nerezu, tak je to zdarma, já už bohužel ne a kupovat se mi ho nechce. Jinak bych taky něco povařil, baví mě to.

To je ono,prostě to baví a čekáš co z toho vyleze a jestli to bude funkční.

Tak já dnes taky nezahálel.Tři váhy pilkříků a přes tři sta kusů. 90g-65g a50g

Tak mě kolikrát při pohledu na tyto stránky připadá že cesta do Norska a samotné rybaření je pro některé z nás snad až druhořadá záležitost.Prostě maximálně 14dní v Norsku a potom 350dní příprav.Na druhou stranu jsou lidi bez koníčka-to musí bejt řádná nuda.:-D:-P:-):-?

[citace]otta napsal:

Tak mě kolikrát při pohledu na tyto stránky připadá že cesta do Norska a samotné rybaření je pro některé z nás snad až druhořadá záležitost.Prostě maximálně 14dní v Norsku a potom 350dní příprav.Na druhou stranu jsou lidi bez koníčka-to musí bejt řádná nuda.[/citace] Potřebuji tento měsíc natáhnout o min. 10dnů.8-)

První kousky...

Harty, tak jako vždy není co dodat. Nádhera a gratulace.:-P

Harty. Tady už se nedá dodat vůbec nic. Ďábel a Ferda Mravenec v jednom. :-D:-D:-D

[citace]Harty napsal:

První kousky...[/citace]

Harty opět nezklamal.Vzhledem k tomu, že jsem v práci a nemám přístup ke svému PC, tak sem vložím večer pár svojich vyrobených variant. Zkoušel jsem jiné barvy a tak doufám, že se budou líbit. Snad to stihnu od 18,00 jdu na fotbal Teplice- Liberec

to Harty

Hele ty zásobuješ snad celou republiku a přilehlé okolí, jinak to není možný. :-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.