Hasvik, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Honzo,dostal jsem v soukromé zprávě radu,na doleštění nerezu-jde ale jen o nerez nepoškrabaný ale matný-je dobré použít skočbrait,dej si do vyhledavače Google SCOTCHBRITE a klikni nahoře na obrázky,vypadá to jak houbička na nádobí.Ahoj Otta.

Oto co pouzivas za pastu na to lesteni?

rostak:Tak to ti nepovim,né že nechci ale nevim.Jsem stará škola a tak všechno schovávám a když končila škodovka tak jsem něco zabral.Na netu ale určitě najdeš tu pravou a neni drahá,hlavně hlídej leštění nerezu. http://www.micronplus.cz/lestici-a-brusne-pasty

Najit se to da jen sem myslel co ty mas odskouseno.V kazdem pripade dik.

zase pár kousků do sbírky. Tyhle jsou dělaný podle vzorku zakoupeném v rybářství a mají 84 g.

Já už s tím asi půjdu do trhu. Já tu bedýnku nemůžu už unést. Musel bych v tom norsku být asi tak půl roku.

a teď pro změnu na bílém podkladě.

Romane, jsou úžasné. Kdy budeš brát objednávky:-D:-D:-D

roman krasna praca ... uz dlhsi cas premislam nad otaskou,??kde skusis tvoje vzrobky??? mas ich tolko ???super??to chces kazdy hod v NORSKU skuzsit INU navnadu???

roman krasna praca ... uz dlhsi cas premislam nad otaskou,??kde skusis tvoje vzrobky??? mas ich tolko ???super??to chces kazdy hod v NORSKU skuzsit INU navnadu???

Objednávky budu brát asi od pondělka a všechny výrobky budu zkoušet asi na Lipně.(vtip)Budu se muset někoho zeptat zda nepotřebuje celoročně nějakýho správce do Norska do kempu, že bych to zkusil na HPP. Jako zaměstnanec státní správy bych o moc nepřišel kdybych se tady na to vy...l(kašlal)

[citace]Roman1312 napsal:

Objednávky budu brát asi od pondělka a všechny výrobky budu zkoušet asi na Lipně.(vtip)Budu se muset někoho zeptat zda nepotřebuje celoročně nějakýho správce do Norska do kempu, že bych to zkusil na HPP. Jako zaměstnanec státní správy bych o moc nepřišel kdybych se tady na to vy...l(kašlal)[/citace]

Romane, nikdy neříkej nikdy;-)

A co tkhle odlévat rovou prohlé pilkříky ?

Z boku.

1

Roman NEKUPIL bich ani jeden tvoj výrobok.som TOTIZ arogantny ALE .,slusne som sa pytal ,,, a cakam odpoved cloveka ktory ma nato.. kde to chces skusat v NORSKU,????

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!