Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 2,001)
  • Autor
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Honzo,dostal jsem v soukromé zprávě radu,na doleštění nerezu-jde ale jen o nerez nepoškrabaný ale matný-je dobré použít skočbrait,dej si do vyhledavače Google SCOTCHBRITE a klikni nahoře na obrázky,vypadá to jak houbička na nádobí.Ahoj Otta.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Oto co pouzivas za pastu na to lesteni?

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

rostak:Tak to ti nepovim,né že nechci ale nevim.Jsem stará škola a tak všechno schovávám a když končila škodovka tak jsem něco zabral.Na netu ale určitě najdeš tu pravou a neni drahá,hlavně hlídej leštění nerezu. http://www.micronplus.cz/lestici-a-brusne-pasty

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Najit se to da jen sem myslel co ty mas odskouseno.V kazdem pripade dik.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

zase pár kousků do sbírky. Tyhle jsou dělaný podle vzorku zakoupeném v rybářství a mají 84 g.

Já už s tím asi půjdu do trhu. Já tu bedýnku nemůžu už unést. Musel bych v tom norsku být asi tak půl roku.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

a teď pro změnu na bílém podkladě.

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Romane, jsou úžasné. Kdy budeš brát objednávky:-D:-D:-D

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

roman krasna praca … uz dlhsi cas premislam nad otaskou,??kde skusis tvoje vzrobky??? mas ich tolko ???super??to chces kazdy hod v NORSKU skuzsit INU navnadu???

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

roman krasna praca … uz dlhsi cas premislam nad otaskou,??kde skusis tvoje vzrobky??? mas ich tolko ???super??to chces kazdy hod v NORSKU skuzsit INU navnadu???

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Objednávky budu brát asi od pondělka a všechny výrobky budu zkoušet asi na Lipně.(vtip)Budu se muset někoho zeptat zda nepotřebuje celoročně nějakýho správce do Norska do kempu, že bych to zkusil na HPP. Jako zaměstnanec státní správy bych o moc nepřišel kdybych se tady na to vy…l(kašlal)

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Roman1312 napsal:

Objednávky budu brát asi od pondělka a všechny výrobky budu zkoušet asi na Lipně.(vtip)Budu se muset někoho zeptat zda nepotřebuje celoročně nějakýho správce do Norska do kempu, že bych to zkusil na HPP. Jako zaměstnanec státní správy bych o moc nepřišel kdybych se tady na to vy…l(kašlal)

Romane, nikdy neříkej nikdy;-)

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

A co tkhle odlévat rovou prohlé pilkříky ?

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Z boku.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

1

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

Roman NEKUPIL bich ani jeden tvoj výrobok.som TOTIZ arogantny ALE .,slusne som sa pytal ,,, a cakam odpoved cloveka ktory ma nato.. kde to chces skusat v NORSKU,????

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...