Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Nazdar norci,

po nezdaru našich hokejistů snad troška balzámu na bolavou duši.

Moje tajné zbraně na polacky a kelery. Pilkřík se třpytkou.

Váha: 48 g

Romane, jsou úžasné. Budeš mít i větší gramáže;-)

Musel bych udelat formu,to by snad nebylo az tak tezke,ale nikdo mi nechce z nejakeho slusneho plechu udelat ty trpytky

[citace]Roman1312 napsal:

Musel bych udelat formu,to by snad nebylo az tak tezke,ale nikdo mi nechce z nejakeho slusneho plechu udelat ty trpytky[/citace]

Napiš mi na SZ potřebné rozměry a já to nechám vypálit z nerezu:-)

[citace]Roman1312 napsal:

Musel bych udelat formu,to by snad nebylo az tak tezke,ale nikdo mi nechce z nejakeho slusneho plechu udelat ty trpytky[/citace]

Já ty třpytky dělam ze starý termosky, jde to krásně vystřihnout nůžkama na plech a už je to vyleštěný ;-)

Nazdar Romane, na hokej jsem se díval jen chvíli, ale na ty Tvoje výtvory se vydržím dívat daleko déle, neboť je na co koukat. Gratulace a těším se na to s čím se ještě pochlubí ostatní.:-|

Možná už to tady něde bylo,uniklo mi to.Máme na skladě spoustu pěkných olověných pilkrů domácí výroby od 300 do 600 gramů.Doposud jsme je lakovali na všechny možné odstíny.Úspěchy jsou.Včera jsem ve stavebninách koupil hliníkovou izolepu na spojování folií na parotěsnou zábranu.Jde perfektně nalepit,natvarovat a drží.I kdyby ztratila lesk po 1 dni na moři,za minutu polep obnovím s minimálními náklady.Po odzkoušení dám určitě zprávu.

Děda

[citace]deda napsal:

Možná už to tady něde bylo,uniklo mi to.Máme na skladě spoustu pěkných olověných pilkrů domácí výroby od 300 do 600 gramů.Doposud jsme je lakovali na všechny možné odstíny.Úspěchy jsou.Včera jsem ve stavebninách koupil hliníkovou izolepu na spojování folií na parotěsnou zábranu.Jde perfektně nalepit,natvarovat a drží.I kdyby ztratila lesk po 1 dni na moři,za minutu polep obnovím s minimálními náklady.Po odzkoušení dám určitě zprávu.

Děda[/citace]

Zajímavá myšlenka;-)

Na inernetu jsem našel toto - je to ta zmiňovaná páska. Je jich tam více.

Hliníková páska slouží k dokonalému obalení tepelných izolací na horkovodních

vedeních, obalování izolačních materiálů z minerálních vláken kašírovaných

hliníkem, obzvláště v místech, kde na spoj působí smykové síly. Izoluje jak proti

chladu, tak i proti teplu. Neobsahuje rozpouštědla, ani žádné halogenové

sloučeniny a sloučeniny těžkých kovů.

• Páska lepící hliníková 50mm/50m

• Páska je vhodná pro:

• Obalování tepelných izolací

• Napojování hliníkových fólií

• Dekorační účely

• Reflexní vrstvy

• Šíře 50mm / návin 50m

• Materiál plastohliníková slitina

• Lepidlo akrylátové

• Ochranný liner silikonový papír

• Barva stříbrná

• Tloušťka 0,066 mm

• Pevnost v tahu 45 N / 25 mm

• Prodloužení při přetržení 5 %

• Odolnost proti ohni samozhášivé dle DIN 4102 B1

• Teplotní odolnost -30 až 120 °C (krátkodobě i více)

Urcite s tim budes spokojeny uz sem o te pasce tady kdysi psal,chce to tu nejtensi,lip se tvaruje.Pouzivame ji uz nekolik roku,drzi na pilkru dobre,ale cim vic ju ryby orvou tim vic je zaberu. Je to odskousene.

Já už tady o tom taky asi před rokem psal,někde tu je foto ale dávám ho znovu.Stejné skušenosti jako rostak.8-O8-O8-O8-O

2 otta

Čim prosim Tě leštíš ten nerez??

Někde to tady bylo, ale nemůžu to najít. Díky Honza

100 gramů

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!