Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
2 kousky do krabičky, vemu je na dovču do norska -vykoupat
Odpovědět
Už aby přišla výplata a já mohl konečně udělat formy na odlévání!!
Všechno ostatní už je doma připraveno, jen ty prachy chybí... Ale zítra to začne a do května neskončí :-E
Pánové chci se zeptat, kde sháníte holografické folie, já je ne a ne sehnat :-(
Odpovědět
Romane 1312, Harty má opravdu silnou konkurenci, moc hezké a ať Ti přinesou radost i v Norsku.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Romane 1312, Harty má opravdu silnou konkurenci, moc hezké a ať Ti přinesou radost i v Norsku.[/citace]
Děkuji za pochvalu-to člověka zahřeje u srdce, ale o úspěšnosti rozhodnou zase jenom ryby. I kdyby se nic nedělo ve vodě, tak holt budeme vymýšlet něco jiného, co bude pro rybky atraktivnější.
Odpovědět
zdravím všechny kutili, kteří nemají co dělat a hrají si jako já. Konečně jsem obdržel tekutou gumu a barvu a tak předkládám ke shlédnutí. Přikládám i model, dle kterého jsem dělal formu, abych nebyl nařčen z plagiátorství
Odpovědět
předchozí ryba je dlouhá 20 cm. tento výrobek pouze 13 cm
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
předchozí ryba je dlouhá 20 cm. tento výrobek pouze 13 cm[/citace]
Na tuhle gumu jsi ani model dělat nemusel, mohl jsi použít hřeben:-D.
Super práce opravdu.
Odpovědět
Roman1312:perfektní práce moc dobře udělané ale asi ne konkurence Hartimu-drobátko jinej styl ale stejná kvalita-SUPER!!!!:-P
Odpovědět
Roman1312 - taky jsem se přes zimu nenudil. Tohle je zkouška tmavých barev, ještě mám 2 krabice v různých odstínech medu:-D
Odpovědět
Pane jak nám ti kutilové a vynálezci přibývají. MadMacku ještě by to chtělo sem pověsit detail. Dotaz - je vyzkoušené jak pracují ve vodě? Z tohoto fota usuzuji, že materiál je velmi elastický. Určitě bych si vybral.
Odpovědět