Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 2,001)
  • Autor
    Jaromir Tomecek
    Člen
    (33 odpovědí)
    storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

Mě přijdou až nápadně podobný těm od zdejšího eshopu. Plagiátorství v nejryzejší podobě. Ale pokud si je produkuješ jen pro svou potřebu, tak je to asi nic proti ničemu.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

storm napsal:

Mě přijdou až nápadně podobný těm od zdejšího eshopu. Plagiátorství v nejryzejší podobě. Ale pokud si je produkuješ jen pro svou potřebu, tak je to asi nic proti ničemu.

můžeš mi říct, nebo napsat kde bych je v jakém e-shopu našel. rád bych se podíval. Docela jsi mě překvapil.

myslíš v e-shopu rybolov-norsko? Můžu Ti vyfotit dřevěný model podle, kterého jsem dělal formu a formu podle které jsem pilkry odléval. budu si muset dát pozor abych se svými rybkami nikomu nepodobal, ale bude to asi těžký něco vymyslet.

storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

Já měl na mysli ty od tomecek29.

Stejný očka na přidělání háčků, stejná třpytka… Propročně úplně stejný.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

storm napsal:

Já měl na mysli ty od tomecek29.

Stejný očka na přidělání háčků, stejná třpytka… Propročně úplně stejný.

Tak to se Ti omlouvám, protože jsem to dělal opravdu z hlavy a podle citu.

Dneska se opravdu už málo co dá vymyslet, maximálně udělat nějaká vychytávka. Můžeš třeba změnit vzezření hlavy, ale tělo už bude asi stejné, nebo zakřivení. Nikdo z nás nemá aerodinamický tunel s umělým vodním prouděním, aby měnil chod nástrahy. Všechno vyřeší až praktická zkouška v Norsku

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Pro storm:Pilkry z nerezu co já dělám/je jich na těchto stránkách dost/ jsou taky vlastně okoukané z originálu,akorát tam dám oči,fosfor a očka mám vrtané,jinak to ale nejde.Pilkry co tu jsou prezentované,z 90ti% někde ve kšeftu najdeš podobné.Hromadu lidí přece koupí od jedné firmy formu a pak do ní odlejvá a pilkry barví,to maj ve formě vyvrtat u hlavičky nebo ocásku dirku ať jsou jiné?Né každej si formu umí nebo může udělat-dobře se kritizuje.Pochlub se raději svojí výrobou.A k obrázku-taky kopíruju.:-x:-x:-x:-x

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

otta, absolutní souhlas za mě, možná za všechny kutily. Nebudu ani kritizovat názor storma. Má na to nárok. Nedokážu ale pochopit, co jej k tomu vede. Závist, vlastní neschopnost, být ” chytrým kritikem “? Pane storm, nebojte neohrožujeme renomované firmy, ani NH. Pochlubte se co jste dokázal vy!

Jaromir Tomecek
    Člen
    (33 odpovědí)

Další můj plagiát

Jaromir Tomecek
    Člen
    (33 odpovědí)

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

čau . krasna praca klobuk dolu,,,moj nazor na ne..dal som si tu namahu a pozrel som zo 15 stranok Norskych, švedskych .českych,,,cena vzhlad velkost,,v norsku-švedsku sa predavaju v čechach aj tie prve,,Ako???može maly kutíl konkurovat cenou a kvalitou obchodnym retazcom?Cena a kvalita vytvorila priestor kutilom!!!kvalitu potvrdil predchadzajuci prispevok st…,a ak je aj cena dobra budu sa kupovat,

Mne je jedno kde objednam ,zaplatim ,poštovne rovnake a mam to doma a možem kupit o tretinu viac..A Vyrobene presne ako si roskažem…!!!

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Absolútny súhlas s názormi Otta a Vapno1. Veď to by sme nemohli robiť ani klobásy, udené ryby a pod. A keby som to pritiahol za vlasy, tak hádam ani chytať ryby, lebo konkurujeme veľkým rybárskym spoločnostiam. Všetkým domácim kutilom držím palce!

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tedy otto neskutečné lesky. Ty nebude třeba ani spouštět hluboko. Pro ně si budou tresky vyjíždět samy.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

tomecek29 napsal:

Moc pěkný. Takové jsem loni kupoval od nějakého kluka od Klatov. Měl jsem jediný problém …. do vrtaného dostat pevnostní kroužek 🙁 . Ta varianta s očky mi přijde lepší.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Holzby,s těma kroužkama máš částečnou pravdu.U prvních jsem ten problem měl ale vyřešil jsem to tak že díru několikrát převrtávám stále většim vrtákem až je maso/materiál za který kroužek visí/dost slabý na to aby šel kroužek dobře navléknout-je to vyřešené.A vrtané dělám protože to je jednoduší a očka nepřekážej při leštění.:-P:-P:-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...