Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Harty, také moc velká krása. To víš někdo Vás vyhecovat musí. Já jen závidím všem šikovným lidem, kteří něco umí a tak pánové, klobouk dolů, jste perfektní. Jen tak dál.:-P
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Když to tak vyhodnotím - bude v budoucnu vůbec nutné kupovat pilkry a haličky v obchodech. To jen na okraj. Z videa
a je nepochybné jak si chlapi umí i bez žen udělat pohodičku i s guláškem. Tomu se říká příjemně strávený den. Tedy svatá pravda, že ženy až na velmi vzácné výjimky tuto činnost velmi těžko budou chápat. Všichni z Vás, kteří se odlévání atd. 1x-3x za rok věnujete patří uznání. Možná, že nastane doba, kdy používání olověných pilkrů zelení nebo EU zakáží. Obdobně jako je tomu u nábojů do brokovnice ...[/citace]
No, holt si každý pořídíme takové malé "domácí" ocelárničky a budem e to odlévat z AKC ocely. každý máme přece doma nějakou tu válcovací stolici ne? Nebo je to jiná stolice?
Odpovědět
Harty. Když odhadnu, že v každé přihrádce je 10 ks tak dohromady to je cca 500 ks. Pěkná práce - zasloužený odpočinek je nutný.
Odpovědět
To Harty: krásná práce. Ještě k tomu kufříku mám podobný možná stejný z Möbelixu. Musím všem doporučit:-D Přihrádky se dají upravovat a hlavně pokud se dobře zavře tak se do něj voda nedostane(myslím tím vodu které se do lodi dostane z vln atd). Za cenu 200 Kč naprosto super.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Tak a teď si dám pár dní pauzu [/citace]
...Harty, tohle na ForFishingu ve čtvrtek a pátek vyprodáme a co zbyde na sobotu a neděli na hlavní návštěvnost????? tak šup šup, k formám a barvit a barvit a nalepovat a barvit a nalepovat....:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Harty. Když odhadnu, že v každé přihrádce je 10 ks tak dohromady to je cca 500 ks. Pěkná práce - zasloužený odpočinek je nutný.[/citace] Kime váš odhad je dokonalí.Jo oko profíka.:-(
Odpovědět
kim napsal:
Možná, že nastane doba, kdy používání olověných pilkrů zelení nebo EU zakáží. Obdobně jako je tomu u nábojů do brokovnice ...
kime - to skutečně EU zakázala? A čím teď nimrodi budou střílet?
Kuše s brokovým rozptylem? :-P
Odpovědět
Náboje do brokovnice pro lov kachen se plní ocelovými broky. Museli jsme to z EU převzít. Je to asi 2 roky. Samozřejmě životnost hlavně se tím snižuje.
Odpovědět
Díky kime za operativní odpověď. Zeťák je taky nimrod, tak mě to zaujalo.
V tom případě na ryby kingstemové jigové hlavičky, ikdyž ani tady si nejsem jistý, jestli taky nejsou z olova. Na mušky je používám. Olovo je těžko nahradit.
Odpovědět
Snad nebudou tak blbí. Myslivci sice nechávají broky v přírodě, ale my když nic neutrhneme, tak si odvezeme všechno domů. na druhou stranu jeden utržený 500g pilkr vydá za kolik brokových nábojů.....?
(dělám si samozřejmě legraci)
Odpovědět
..Harty je umělec..ty jeho pilkříky jsou nádherný..tak zítra v Letňanech začínáme..těšíme se na vás...:-)
Odpovědět
Harty,ta pauza bude fakt zasloužená-ale asi ne dlouhá,znám to.Za chvilku tě budou zase svědit ruce-nemám pravdu?Jinak smekám.8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Honzo vidím to správně? máš na fotce relax kopyta, nebo to jen tak vypadá?
Odpovědět