Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Vypadají parádně, čím si to natíral?

[citace]Piva napsal:

Vypadají parádně, čím si to natíral?[/citace]

není to lak na nehty,ale koupené samostatné glitry,smíchané s pryskyřicí a překryté lodním lakem na mořskou vodu.

[citace]Piva napsal:

Vypadají parádně, čím si to natíral?[/citace]

Do laku to většinou jenom ponořím, nechám odkapat. Utvoří to krásnou jednolitou vstvu bez kapek--jako sklo. Zaleje to i oči, které tam krásně drží-bomba. Myslím, že by se to nemuselo ani lepit vteřiňákem.

To Roman1312: Tak si myslím Harty, že Ti tu vyrůstá slibná konkurence. Musím pochválit Romanovi jeho výtvory, jsou moc hezké.:-?

[citace]kulik napsal:

To Roman1312: Tak si myslím Harty, že Ti tu vyrůstá slibná konkurence. Musím pochválit Romanovi jeho výtvory, jsou moc hezké.[/citace]

Děkuji Ti za chválu, člověka to zahřeje u srdce i když rozhodne termín: 1.5.2014-12.5.2014 a lokalita Blomsoy. Mám ještě něco rozpracováno s gumou, ale formy Brno to zdržují !!!!

Moc pekna prace, ja se jeste moc k nicemu nedostal zamestnani ma prednost, zatim tedy

[citace]mira.sta napsal:

Moc pekna prace, ja se jeste moc k nicemu nedostal zamestnani ma prednost, zatim tedy[/citace]

z toho si nic nedělej ,já to taky dělám až po večerech. V televizi stejně h....o dávají a tak se snažím udělat něco nyní. Pak začne olympiáda a to neudělám nic. Maximálně v přestávce hokeje nalepit oči.

Opravdu krásná práce. Jinak vyrážíme také 1.5.2014 ale na Veiholmen, tak ať máme krásnou a pohodovou cestu.

Líbí se mě ty zlatavé flitry. Moje zkušenost říká, že se mě osvědčily. Jinak u těžších pilkrů preferuji blyštivě stříbrnou. No je vidět, že nám Česku rostou velmi šikovní výrobci nástrah. Co je však důležité, že neustále zdokonalují své výtvory.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!