Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Romane, jako vždy perfektní produkt. Ty plameny na "červené" jsou úžasný.

Romane to co tady prezentujes je moooc hezky je možnost se k tomu dostat myslím prodej

[citace]Roman1312 napsal:

.... Pipas moc hezký, zase určitě něco jiného. Já jsem se o víkendu věnoval "Honzákovi". tady je jeho 10 dětí...[/citace]

Romane děkuji. :-D:-D:-D:-D:-D

:-D

Tak snad je to vše:-D

Také krásná práce:-)

Hornas moc pěkný, jak woblery na pultu rybářských potřeb.

kopie klasických pilkinů 100g

Pipas, máš to pěkný. Zeptám se když máš asi víc zkušenosti s práškovou barvou...zkoušel jsi ji někdy odstranit, popř. čím? Stalo si mi že se někde naneslo třeba hodně barvy a nevypadalo to pěkně.. Asi acetonem by to šlo, ne?

To pipas:dík..ty tvoje vypadají dost dobře:-P...a tady jsem teď něco chytnul v záchodě:-P:-P

Fotomen- díky. S odstraněním práškové barvy je to složitější. Taky se mi při nanášení stane, že se mi přes sítko vysype víc barvy a vytvoří to povrchovou nerovnost. Pokud to není moc výrazné, tak to neřeším. Pokud barva ještě nezatvrdla tak se to dá znovu rychle nahřát, hadrem při troše dobré vůle setřít a pak buď přebrousit, nebo to zakrýt další vrstvou práškové barvy (záleží jak moc chceš být precizní. Když už je to po vychladnutí (vytvrzení) tak se po zahřátí pistolí barva spíše pálí a dostat jí dolů dá podstatně víc práce. Samotná prášková barva se dá ještě v podobě prášku rozředit ředidlem 6000 na barvu, kterou lze nanášet běžným způsobem. Taky jsem to zkoušel, ale pak jsem od toho upustil, protože po zaschnutí není tak odolná jako zapečená a nanášení štětcem má také svá úskalí.

Pipas díky, házel jsem to bokem, jak bude chvílí času tak zkusím jestli to nerozežere ten aceton. Jak říkáš, když se to snažím roztáhnout horkem, tak se to začne pálit...Nebo si budu muset dávat víc pozor.

Ty poslední co tu máš budeš ještě lakovat? Zdá se mi že to oko ti tam nevydrží...

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!